Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy egy pasinak csak a távolság miatt ne kelljek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 19:49
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

Igen

Biztos, hogy tartalék vagyok számára, de én nagyon beleszerettem, és tudom, hogy nem lenne szabad, és nem lenne helyes.

Megint én szívnám meg, de ha írna, akkor mennek

2023. márc. 23. 08:54
 42/55 A kérdező kommentje:

Egyszerűen Ben tudom magam túl tenni rajta.

Hiába használt ki.

Az eszem tudja, hogy csak kihasználnak , de a szívem ennek ellenére még mindig őt akarja.

Napközben mindenkire mosolygok és csak bólogatok, hogy minden rendben van de, amikor egyedül vagyok vagy eljön az este csak sírok és egyszerűen olyan érzés jön rám mintha elfelejtettem volna levegőt venni.

Csak fulladozok, szorít a mellkasom.

Nélküle csak nem kapok levegőt.

2023. márc. 23. 08:58
 43/55 anonim ***** válasza:
Keress más munkahelyet, tiltsd le mindenhonnan, élj társasági életet, legyen hobbid, barátaid, mert az unalomba mindenki beleőrül. Pár hónap, év és elfelejted. Tanulj belőle, hogy legközelebb olyan embert engedj magadhoz közel, akivel van közös jövő.
2023. márc. 23. 10:12
 44/55 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy vele is úgy indult, hogy lesz jövőnk.

Ha nem bíztam volna abban, akkor szóba se álltam volna vele.

És az a leggázabb, hogy elkezdett nekem a családról meg a házasságról beszélni.

2023. márc. 23. 10:21
 45/55 anonim ***** válasza:
#44 Ha én is elkezdek neked ezekről beszélni, akkor az segít? Sőt, én még a főnököd se leszek, így a munkád se lesz semmilyen módon veszélyben.
2023. márc. 23. 10:48
 46/55 A kérdező kommentje:
Én tényleg elhittem neki, hogy kellek neki. Most ez akkora baj? Hogy végre a 19 évem alatt volt egy olyan férfi akiben többet láttam( mert ő egyébként ezt is tükrözte).
2023. márc. 23. 10:52
 47/55 anonim ***** válasza:
A probléma az, hogy nem akarod elfogadni, hogy tévedtél.
2023. márc. 23. 10:57
 48/55 A kérdező kommentje:

Nem az a baj hogy tévedtem, hanem az, hogy nem kellek neki, hogy nem akar engem.

Pedig én mindent és mindenki feláldoznék miatta.

Ha mondana, hogy menjek, gondolkodás nélkül ugranék. Mert nagyon megszerettem

2023. márc. 23. 11:00
 49/55 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ha o nem akar, akkor nem tudsz mit tenni. El kell ezt fogadni, csak sajat magadat bantod.
2023. márc. 23. 11:45
 50/55 A kérdező kommentje:
Próbálom elfogadni. De ha nem akar akkor miért akarja tovább a kapcsolatot tartani velem? Ha én nem akarok valakitől semmit, akkor nem mondom neki, hogy ne tiloson le meg, hogy ne pasizzon. Meg, akkor nem érdekel, hogy hogy van.
2023. márc. 23. 11:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!