Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy egy pasinak csak a távolság miatt ne kelljek?
Igen, létezik ilyen sajnos. Van egy ilyen barátom. Összejönne egy csajjal, de messze van, és kapcsolat elején feláldozni ilyen súlyú dolgot nem jó döntés.
Egyikük saját lakást, munkát adna fel, a másikuk rengeteg kutatást, képzést, magas egyetemi pozíciókat, egy komplett szak tönkremenne bele. Plusz mindketten a megszokott környezetet, szeretett városukat, kiépülni látszó életüket stb. Ennyit nem ér egy próbálkozás.
Szerintem nem vagyok elég jó.
Nem éri meg értem kockáztatni.
Na mind1
Majd csak túl leszek rajta.
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Sokat segítettek.
Kérdező, ez a fiú nem korrekt.
Egy korrekt férfi nem ír neked olyan távolságra, amilyen távolságban nem vállalna fel kapcsolatot. Ha pedig te írsz neki, akkor azt írná vissza, hogy ekkora távolságban nem látja értelmét a kapcsolatnak.
Nem randizik háromszor azzal, akit túl távol élőnek tart.
És természetesen ha nem akar kapcsolatot a lánnyal, akkor nem mondja neki, hogy ne pasizzon. Inkább azt kívánja neki, hogy lakóhelyén találja meg azt, akit legalább ennyire tudna szeretni.
Ha valaki nagyon bejon, es pont az esetem, akkor hajlando vagyok kockaztatni.
Szerintem nem kellesz neki nagyon.
Nem csak miatta, de senki miatt nem szabad kockáztatni.
A távolság lehet gond. Sajnos ez ilyen.
"azt mondta, hogy ne pasizzak"
Értem, tehát kontroll mániás, aki azt akarja várj rá úgy, hogy ő nem akar semmit. Max itt ott csepegtett kis szeretetet, lehet évente párszor megdug, hogy "boldoggá tegyen". Ez az ember nem akar tőled semmit, csak kihasznál és manipulál.
Nagyon gyorsan szakítsd meg vele a kapcsolatot, mielőtt jobban belehabarodsz! Elején könnyű elfelejteni, később már ragaszkodni fogsz hozzá és idealizálod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!