Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az lehetséges, hogy egy pasinak csak a távolság miatt ne kelljek?

Figyelt kérdés
2023. márc. 21. 19:49
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:

Mert ő többnek mutatta

Mert nyilván , ha tudtam volna, hogy csak megfektetni akar sosem megyek bele, és ezt ő is nagyon jól tudta , ezért elhitette velem, hogy fontos vagyok neki

2023. márc. 22. 16:58
 32/55 anonim ***** válasza:

Az együttlétet élvezted egyébként?

Nem csak pár napja kezdtetek beszélgetni?

2023. márc. 22. 17:02
 33/55 A kérdező kommentje:

3 hete ismerjük egymást, viszont csak két hete adtuk egymás tudtára hogy érdeklődünk a másik iránt.

A három hét alatt mindennap találkoztunk és beszéltünk( a főnököm volt)

De munkahelyem kívül 3- szór találkoztunk

Egyébként az első együttlétet képest jó volt, csak gyorsan végett ért

2023. márc. 22. 17:41
 34/55 anonim ***** válasza:
Főnökkel meg főleg nem fekszünk le... Ennél azért több eszed lehetne.
2023. márc. 22. 19:23
 35/55 A kérdező kommentje:

Utólag már nyilvan én is másképp cselekednek

De amikor kettesben vagytok és nagyon tetszik neked akkor nem arra gondolsz hogy hoppá ő a főnököd nem kene ezt tenned

Majd azután fogsz ezen rágódni ha már megtörtént s dolog

Sajnos

2023. márc. 22. 19:43
 36/55 anonim ***** válasza:

Szerintem ez intelligencia kérdése. Nekem is volt olyan munkatársam, akihez elképesztően vonzódtam, minden nap találkoztunk, beszélgettünk, mégse lett több, mert nem akartam. Egyszerűen észrevettem, hogy nem passzolnánk és könnyen megromolna a munkahelyi viszony.

Mondjuk nálad azóta se értem mi a probléma a távolsággal, hogyha egy helyen dolgoztok és mi vonz ennyire ebben a férfiben, ha csak párszor találkoztatok személyesen és a szex se volt jó, mert hamar elsült és nem kényeztetett tovább, hogy kielégülj.

Most vagy nagyon ingerszegény környezetben élsz, nap mint nap négy fal között és nincs semmilyen szociális életed, avagy a történet egy nagy kamu.

2023. márc. 23. 06:44
 37/55 A kérdező kommentje:

Amit leírtam abból minden igaz

Nincsenek már barátaim mert ok nem voltak igazi barátok addig meg én nem kerestem őket addig ok se kerestek

Sosem érdekeltem oket

2023. márc. 23. 07:09
 38/55 anonim ***** válasza:
Akkor jelenleg mi a helyzet? Munkahelyet váltottál, ezért lett nagy a távolság?
2023. márc. 23. 07:47
 39/55 A kérdező kommentje:

Felmondtak az albérletemet,mert eladta a tulaj.

Mivel nem volt annyi megtakarításom, hogy nézzek Budapesten egy másikat, ezért haza kellett költöznöm a szüleimhez.

De azt mondta, hogy beszélgessünk tovább

2023. márc. 23. 08:11
 40/55 anonim ***** válasza:
Szóval legalább meg akar tartani tartalékosnak, ha esetleg nem lenne más... :D Hát nem rendes tőle? :D
2023. márc. 23. 08:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!