Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az lehetséges, hogy egy pasinak csak a távolság miatt ne kelljek?
Mert ő többnek mutatta
Mert nyilván , ha tudtam volna, hogy csak megfektetni akar sosem megyek bele, és ezt ő is nagyon jól tudta , ezért elhitette velem, hogy fontos vagyok neki
Az együttlétet élvezted egyébként?
Nem csak pár napja kezdtetek beszélgetni?
3 hete ismerjük egymást, viszont csak két hete adtuk egymás tudtára hogy érdeklődünk a másik iránt.
A három hét alatt mindennap találkoztunk és beszéltünk( a főnököm volt)
De munkahelyem kívül 3- szór találkoztunk
Egyébként az első együttlétet képest jó volt, csak gyorsan végett ért
Utólag már nyilvan én is másképp cselekednek
De amikor kettesben vagytok és nagyon tetszik neked akkor nem arra gondolsz hogy hoppá ő a főnököd nem kene ezt tenned
Majd azután fogsz ezen rágódni ha már megtörtént s dolog
Sajnos
Szerintem ez intelligencia kérdése. Nekem is volt olyan munkatársam, akihez elképesztően vonzódtam, minden nap találkoztunk, beszélgettünk, mégse lett több, mert nem akartam. Egyszerűen észrevettem, hogy nem passzolnánk és könnyen megromolna a munkahelyi viszony.
Mondjuk nálad azóta se értem mi a probléma a távolsággal, hogyha egy helyen dolgoztok és mi vonz ennyire ebben a férfiben, ha csak párszor találkoztatok személyesen és a szex se volt jó, mert hamar elsült és nem kényeztetett tovább, hogy kielégülj.
Most vagy nagyon ingerszegény környezetben élsz, nap mint nap négy fal között és nincs semmilyen szociális életed, avagy a történet egy nagy kamu.
Amit leírtam abból minden igaz
Nincsenek már barátaim mert ok nem voltak igazi barátok addig meg én nem kerestem őket addig ok se kerestek
Sosem érdekeltem oket
Felmondtak az albérletemet,mert eladta a tulaj.
Mivel nem volt annyi megtakarításom, hogy nézzek Budapesten egy másikat, ezért haza kellett költöznöm a szüleimhez.
De azt mondta, hogy beszélgessünk tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!