Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kapcsolati krízis, vagy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolati krízis, vagy túl reagálás?

Figyelt kérdés

A párom nem veszi komolyan, amikor azt kérdezem tőle, hogy külön válás után visszatalálnánk egymáshoz vagy sem.

A kérdésfelvetés amiatt történt, mert nehéz időszakon vagyok keresztül, de teljesen nem tudtam kiszakadni belőle. Első probléma forrásom a párom, és az egyik közeli barátja aki számomra nagyon sértő magatartással van, de nincs kedvem vitába szállni a kedvesemmel, miért kéne ezt a barátságot elfelejteni.

Másrészt a kapcsolatunk pár hónapja ellaposodott, elhidegült. Egyébként jó párost alkotunk együtt, és szeretjük is egymást. Talán ezért van ekkora kérdőjel bennem.

Kicsit meguntam a háttérben levő nőnek lenni, aki egyik percben ideges másikban pedig folytatódik minden. Sajnos a párom emiatt készpénznek vette, hogy a problémák nem komolyak, mert majd megnyugszom. Pillanatnyi csak.

Úgy érzem szükségünk lenne egy kis időre, talán csak egy éjszakára amikor is át gondolhatjuk magunkba nézve hogy és hogy tovább. Viszont egyik pillanatban aggódik felőle, utána viszont azzal vádol, hogy annyi személyiségem van, nem tud velem mit kezdeni.

Mitévő legyek?

2023. márc. 21. 00:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ennek ellenére, ha a férfi igazán szereti a nőt, akkor tud változni a kapcsolatáért. Nem reménytelen eset az ilyen se.
2023. márc. 21. 10:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Rengeteg régi barátja van, még gyermek/tinédzser korából és senki sincs ilyen mint az akit említek. Ezért nem tudok általánosítani.
2023. márc. 21. 10:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Én meg azt hittem, hogy minden fiú bandában ez a “normális” az ilyen magatartás..
2023. márc. 21. 10:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrétan sértve érzi magát, hogy ilyen egyáltalán hogyan kerül képbe. Tehát "nem veszi komolyan" helyzet helyett hallani sem akar erről. Lehetséges, hogy csak teljes szakításban hisz és szünetben nem.

Viszont azóta mi történt?

2023. okt. 27. 17:11
 15/15 A kérdező kommentje:

Azóta javult a helyzet.

Több időbe telt, mire ő is észrevette hogyan is viselkedik a kedves ,barát’. Azóta nem barátok. Köszönnek egymásnak, ezen kívül semmi más interakció nincs köztük.

Ez számomra is könnyebb így, mert túl sok feszültséget okozott a kapcsolatunkban. Mindent megbeszéltük ezelőtt is, most pedig pláne.

2023. nov. 28. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!