Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/8 anonim válasza:
Elfogadtam, hogy van a páromnak gyereke. Ha ő kell, akkor kelljen a gyerek is.
Évek óta elváltak, teljesen tiszta lappal nyitottunk egymás felé, és a fia felé is. Inkább amolyan haveri viszony van köztünk, elvégre nem vagyok szülője. De azért tiszták a határok, hogy kettőnk között én vagyok a felnőtt.
Megfőzöm a kedvencét, megvarrom a kedvenc alvós zoknit, betakargatom. Játszunk, olvasok neki, beszélgetünk. De inkább haveri a viszony.
Az exe is elfogad. Igyekeznek ök is normális viszonyt ápolni a fiúk érdekében. Néha több, néha kevesebb sikerrel. Értékeli az anya, hogy elfogadom a gyerekét. Sokat nem beszélünk, csak ha muszáj, de akkor normális.
Sajátot nem akarok, ennyi bőven elég, hogy kiéljem az anyai ösztöneim.
2/8 anonim válasza:
4 éves volt amikor összeköltöztünk. Nemsokára már apának szólított.
3/8 anonim válasza:
Hát részemről nincs baj, de a lánya most kamasz 17 éves és én 25 vagyok, ezért a feszültség állandó, várnom kell amíg nő még egy keveset, hogy normális viszonyunk legyen, addig megpróbálok barátságos és semleges maradni.
4/8 anonim válasza:
1-es, mintha magamat olvastam volna :) Nekem is ennyi gyerekezés elég lesz, nem vágyok sajátra. A páromnak van 2. Nálunk is már első randin elmondta, hogy ez a szitu, így mentem bele a kapcsolatba.
5/8 anonim válasza:
1,4: nálunk is ez a helyzet. Én sosem akartam gyereket, így, hogy a férjemnek már eleve volt, nem érzem úgy, hogy "megfosztom" őt az apaságtól. Szerencsém van, a kislánnyal könnyű kijönni és az anyuka sem problémás, szóval nyugodtan lehetek jófej 'mostoha'.
7/8 anonim válasza:
Én SOHA nem mennek bele ilyen kapcsolatba
8/8 anonim válasza:
Sehogy! Soha nem állnék le olyan pasival, akinek gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!