Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keressek tovább vagy adjam fel?
Talán furcsának fogjátok gondolni problémámat. Egyedül élek, elváltam. Elegem lett a vitákkal teli házasságomból.Úgy gondoltam nyugodtabb lesz egyedül, így is lett.
Mostanában hiányérzetem van, szeretnék egy értelmes társat akivel lehet beszélgetni, aki átölel, akivel el tudnék menni kikapcsolódni.
Próbáltam ismerkedni, de minden férfi igényelné a sűrű találkozásokat. Az a helyzet hogy eléggé sokat dolgozom, ideális esetben egy héten egyszer érnék rá. Ünnepekkor vagy szabadság alatt többet.
Így az én hibámból nem tud kialakulni a tartós kapcsolat.
Gondoltam arra is hogy időt megspórolva bevállalnék még egy összeköltözést, mivel látom erre lenne igény a férfiak részéről.
Itt viszont munka után megint nem a szabadidős tevékenységek kerülnének előtérbe, hanem hogy főzzek rájuk is, alkalmazkodjak a szokásaikhoz. Megjegyzem magamra is ritkán főzöm, inkább rendelek.
Ilyen adottságokkal hogyan lehetne egy szerető társam, akivel ha nem is sok időt, de a kevesebbet legalább harmóniában tudnánk együtt tölteni, többféle kikapcsolódási lehetőséggel.
Leginkább azt látom problémának hogy én ennyit várnék el, kis törődést, szeretetet, közös kikapcsolódást, míg az általam megismert férfiak rátelepednének az egész életemre milliónyi igényükkel.
Ugyanilyen vagyok, csak férfiben. Valahogy a zsánereim azok a nők akik egyedül és önállóan élnek, teljesen függetlenül. Nem a támaszt, nem pótlékot vagy vigasztalást keresnek a másikban. Hanem az örömük forrását, dolgokat ami két önálló és teljes ember közös kiteljesedését szolgálja: olykor egy közös programot, megértő beszélgetést, néha egészséges vitát, intimitást, és szexet. Olyan kapcsolatot ahol a nő egyenrangú partner kíván lenni, nem pedig háziasszony.
Szerintem aki ilyen beállítottságú, annak a távkapcsolat a megfelelő forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!