Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Keressek tovább vagy adjam fel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keressek tovább vagy adjam fel?

Figyelt kérdés

Talán furcsának fogjátok gondolni problémámat. Egyedül élek, elváltam. Elegem lett a vitákkal teli házasságomból.Úgy gondoltam nyugodtabb lesz egyedül, így is lett.

Mostanában hiányérzetem van, szeretnék egy értelmes társat akivel lehet beszélgetni, aki átölel, akivel el tudnék menni kikapcsolódni.

Próbáltam ismerkedni, de minden férfi igényelné a sűrű találkozásokat. Az a helyzet hogy eléggé sokat dolgozom, ideális esetben egy héten egyszer érnék rá. Ünnepekkor vagy szabadság alatt többet.

Így az én hibámból nem tud kialakulni a tartós kapcsolat.

Gondoltam arra is hogy időt megspórolva bevállalnék még egy összeköltözést, mivel látom erre lenne igény a férfiak részéről.

Itt viszont munka után megint nem a szabadidős tevékenységek kerülnének előtérbe, hanem hogy főzzek rájuk is, alkalmazkodjak a szokásaikhoz. Megjegyzem magamra is ritkán főzöm, inkább rendelek.

Ilyen adottságokkal hogyan lehetne egy szerető társam, akivel ha nem is sok időt, de a kevesebbet legalább harmóniában tudnánk együtt tölteni, többféle kikapcsolódási lehetőséggel.

Leginkább azt látom problémának hogy én ennyit várnék el, kis törődést, szeretetet, közös kikapcsolódást, míg az általam megismert férfiak rátelepednének az egész életemre milliónyi igényükkel.

2023. márc. 19. 18:08
 1/10 NTBS ***** válasza:
100%
Sose add fel.
2023. márc. 19. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok a te embered!
2023. márc. 19. 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress olyat akinek ugyanolyan igényei vannak. Valamikor lesz, addig éld az életed.
2023. márc. 19. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan vannak akik side chicnek tartanának, akit néha megkúrnak és különösebben nem akarnak időt eltölteni veled. Én is ilyen vagyok és van pár ehhez hasonló kapcsolatom, örülök, hogy elfoglalod magad és nem akarsz folyton a másik fél nyakán lógni.
2023. márc. 19. 18:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Az még lemaradt hogy 40-50 közötti vagyok, emiatt nincs rengeteg időm.
2023. márc. 19. 18:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Könnyebben találsz olyat aki csak felmászkál hozzád es cserébe programozik veled, meg törődik veled, de nem akar együtt sem élni, mint aki többet akarna.
2023. márc. 19. 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
En is pont ilyen parameterekkel rendelkezo no vagyok es pont ilyen kapcsolatot keresek. Nem.akarok mar osszekoltozest, meg allandoan egyutt lenni.
2023. márc. 19. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, szívesen beszélgetnék veled, mert elsőre tetszik ez a fajta hozzáállás.
2023. márc. 19. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ugyanilyen vagyok, csak férfiben. Valahogy a zsánereim azok a nők akik egyedül és önállóan élnek, teljesen függetlenül. Nem a támaszt, nem pótlékot vagy vigasztalást keresnek a másikban. Hanem az örömük forrását, dolgokat ami két önálló és teljes ember közös kiteljesedését szolgálja: olykor egy közös programot, megértő beszélgetést, néha egészséges vitát, intimitást, és szexet. Olyan kapcsolatot ahol a nő egyenrangú partner kíván lenni, nem pedig háziasszony.

Szerintem aki ilyen beállítottságú, annak a távkapcsolat a megfelelő forma.

2023. márc. 19. 22:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Keress nyugodtan tovább. 40-50 között szerintem simán találsz hasonló igényű férfit.
2023. márc. 22. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!