Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy bűn, de mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy bűn, de mégis élveztem. Keressem? Vagy hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel nagyon jóban vagyok már évek óta (ő végzős volt, amikor én a 9.-et kezdtem a gimiben).

Helyes, izmos, okos, vicces, udvarias, népszerű... Mégsem akartam tőle semmit és ő se tőlem, egyszerűen csak jóban lettünk. Aztán anya vele elengedett mindenhová (amúgy is jóban van a családunk az ő családjával), együtt jártunk fesztiválokra, külföldi koncertekre, bulizni, le a Balatonhoz (van ott hajójuk és nyaralójuk), még a lakásához is van kulcsom. Szóval az évek alatt a legjobb barátom lett szinte, de néhányan mindig is mondták, hogy tuti több van közöttünk. Eddig tényleg nem is volt, viszont ma olyat csinált velem, amit eddig még soha senki és ezzel átléptünk egy határt, amit nem kellett volna, mégis élveztem...

Azért nem kellett volna, mert neki barátnője van, aki már így sem kedvel túlságosan. Vagyis az arcomba mézes-mázos, de mondta a srác, hogy egy pohár vízbe képes lenne megfojtani (1 hónapja vannak együtt).

Most pedig nem tudom, hogyan tovább... Én ezen a téren totál tapasztalatlan vagyok és nem is így akartam.

De jó lenne, ha azért valami lenne, mert hétfőn vele utazom Londonba és nem akarom, hogy azzal teljen el az a pár nap, hogy kínos csendben semleges témákról beszélgetünk.

2014. okt. 25. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Korán kezded a szeretőséget.
2014. okt. 25. 20:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Mi történt?
2014. okt. 25. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Lépj a heréjére!!!! és kérd számon ,hogy mit húzogat más csajt, ha egyszer érted van oda és ennyit együtt vagytok... ha pedig nem akar tőled semmit és láthatóan képtelen vagy barátként eltartani magadtól, akkor ne találkozz vele többet.. egy két hét üresség, sírás aztán jön egy új kezdet.

ha pedig nem zavar h így kezel akkor minek kérdeznéd...

2014. okt. 25. 20:45
 4/10 anonim ***** válasza:

szép hosszan írtad, csak a lényeg maradt ki..mi történt?

megcsókolt? orális szex? szex?

mi az ami megváltoztatta a kapcsolatotok?

miért lépett a srác?

te miért hagytad?

2014. okt. 25. 20:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Ez a srác gázosnak tűnik, egy hónapon belül megcsalja a barátnőjét.

Lehet, hogy szeret, lehet, hogy kihasznál.

Mindenesetre nem mennék bele vele ilyenekbe, amíg van barátnője (milyen menő lenne neki, ha egyszerre két nője is lenne, nektek meg milyen rossz, ha meglátnátok a másikkal mondjuk ölelkezni meg csókolózni).

2014. okt. 25. 20:47
 6/10 A kérdező kommentje:

Nem kezdek korán semmit. Nem leszek soha senkinek a szeretője.

Először csak csókolóztunk, aztán orális szex volt, mármint ő csinálta nekem.

Nem tudom, hogy mi történt hirtelen, egyszerűen csak megtörtént. Tudom, hogy ez így hülyén hangzik, de először csak elkezdtünk csókolózni, utána meg folytattuk a hálószobájában és nem gondolkoztam egyáltalán.

Előtte beszélgettünk, próbáltunk főzni (együtt tanulunk, mert ő egy mirelit krumplit képtelen megcsinálni és elegem van, hogy folyamatosan étterembe hurcol, ha éhes vagyok, vagy kaját rendel, mert ő semmit nem tart otthon) és először azt hittem, hogy csak hülyéskedik, de utána megcsókolt igaziból és ennyi volt, ott nekem végem lett.

2014. okt. 25. 20:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Mit tennél, ha újra bepróbálkozna?
2014. okt. 25. 21:03
 8/10 A kérdező kommentje:
A döntésem függene néhány dologtól.
2014. okt. 25. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:

mitől függne?

mit akarsz tőle?

minimum tisztáznotok kellene mi is történt, mit akar tőled a továbbiakban...

ha veled lenne, akkor szakítson a barátnőjével...csak egy hónapja járnak, túlélik

ha meg csak meg akar du*ni, akkor is rajtad múlik ennyi elég-e

2014. okt. 25. 21:49
 10/10 A kérdező kommentje:

Hogy van-e rajta felső...

Jó, viccet félretéve, igazából attól leginkább, hogy akkor lenne-e barátnője, vagy nem.

Mert én harmadiknak tuti nem megyek egy kapcsolatba.

Azt kétlem, hogy csak szexre kellenék neki.

2014. okt. 25. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!