Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha segíteni ezen a problémán, vagy engedjem el és szakítsak?
Nem tudom fog-e javulni a helyzet, de már nagyon elegem van. Pár éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. 48 éves elmúltam. Az a legnagyobb bajom párommal hogy én igényelném az átölelést/összebújást otthon, de ő minden egyes ilyen alkalommal megkíván. Kapcsolatunk legelején ez nem volt zavaró, de már jó ideje nagyon is az. Ilyenkor a kedveskedő/szeretgető ölelésemnek szex lesz a vége, vagy ha nem, részéről sértődés akár. Emiatt egyre ritkulnak a szeretetteljes közeledések felé részemről. Sőt leginkább kerülöm a közelségét lakáson belül. Ez nagyon-nagyon rossz! Szeretném megpuszilni, átölelni gyakran, kifejezni hogy szeretem őt. Na de kinek van kedve minden egyes ilyen alkalom után a szexhez? Elég sokszor elmondtam már páromnak problémámat, érzéseimet. Hogy miért rossz a reagálása nekem. Nem látom rajta hogy értené, inkább elfogadja a gondom. Vagy csak úgy csinál. Párszor mondta hogy visszafogja majd magát, ez eddig soha nem sikerült. Más alkalommal azt mondja örüljek hogy ilyen. Kész, elegem van, mostanában lassan úgy élünk mint az idegenek mert nem közelítek felé fizikailag. Ő kb. kétnaponta közeledik a szex miatt, amit egyre többször hárítok. Rosszul esik viselkedése.
Nőket kérdezném a ti férjeteket sem lehet egy vagy két napon keresztül úgy átölelni hogy ne gerjedne rátok? Férfiak véleménye is érdekel.
Mert sajnos így tönkre fog menni a kapcsolatunk, egyikünknek sem komfortos a helyzet ami van.
Azt is vedd figyelembe, hogy te már 48 éves vagy, lassan itt a klimax és ennek a jeleit érezheted is magadon. Pl. azt hogy te inkább már csak a gyengédségre, intimitásra vágynál, és egyre kevésbé a "behatolós" szexre. Ez sajnos a hormonok játéka is. És ha a párod meg ezt a részét nem érti, nem érzi át, akkor nem nagyon tudsz vele mit csinálni.
Nem véletlenül van ebben a korban a legtöbb félrelépés. A kapuzárási pánikos korban lévő pasi ilyenkor szokott a fiatalabb nők felé fordulni, mert a klimaxhoz közelítő nő a hormonváltozások miatt egyre inkább csak ölelésre, összebújásra vágyik a konkrét szex helyett.
Ez az az életkor (50 körül) amikor elég nehéz összehangolni az igényeket, de nem lehetetlen ha mindketten akarják.
Kérdező, ezen nem tudsz változtatni. Nincs arról szó, hogy nem ért meg. Őt egyszerűen nem érdekli. Neki fontosabb az, hogy ki legyen elégítve, minthogy neked is jó legyen.
Tudom, ezt nehéz elfogadni, de akármilyen jó ember is, ebben az esetben önző.
És én, mint nő, ezt nem tolerálnám. Mindegy miért, számomra a nem az nem. Ha pedig olyantlra akar rávenni, amit nem akarok, vagy olyasmit képtelen teljesíteni, ami számomra fontos, tudomásul veszem, hogy nem ő a megfelelő partner.
Majd lesz más. Vagy, ha nem, az se zavar. Vagyok olyan független és ép, hogy egyedül is megéljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!