Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaha segíteni ezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha segíteni ezen a problémán, vagy engedjem el és szakítsak?

Figyelt kérdés

Nem tudom fog-e javulni a helyzet, de már nagyon elegem van. Pár éve vagyunk együtt, én vagyok a nő. 48 éves elmúltam. Az a legnagyobb bajom párommal hogy én igényelném az átölelést/összebújást otthon, de ő minden egyes ilyen alkalommal megkíván. Kapcsolatunk legelején ez nem volt zavaró, de már jó ideje nagyon is az. Ilyenkor a kedveskedő/szeretgető ölelésemnek szex lesz a vége, vagy ha nem, részéről sértődés akár. Emiatt egyre ritkulnak a szeretetteljes közeledések felé részemről. Sőt leginkább kerülöm a közelségét lakáson belül. Ez nagyon-nagyon rossz! Szeretném megpuszilni, átölelni gyakran, kifejezni hogy szeretem őt. Na de kinek van kedve minden egyes ilyen alkalom után a szexhez? Elég sokszor elmondtam már páromnak problémámat, érzéseimet. Hogy miért rossz a reagálása nekem. Nem látom rajta hogy értené, inkább elfogadja a gondom. Vagy csak úgy csinál. Párszor mondta hogy visszafogja majd magát, ez eddig soha nem sikerült. Más alkalommal azt mondja örüljek hogy ilyen. Kész, elegem van, mostanában lassan úgy élünk mint az idegenek mert nem közelítek felé fizikailag. Ő kb. kétnaponta közeledik a szex miatt, amit egyre többször hárítok. Rosszul esik viselkedése.

Nőket kérdezném a ti férjeteket sem lehet egy vagy két napon keresztül úgy átölelni hogy ne gerjedne rátok? Férfiak véleménye is érdekel.

Mert sajnos így tönkre fog menni a kapcsolatunk, egyikünknek sem komfortos a helyzet ami van.

2023. márc. 19. 14:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, így a leírás alapján ő viszont nem szeret téged, csak használ.
2023. márc. 19. 14:49
 12/26 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló, őszinte vagyok vele! mégis hiába mondom hogy csak összebújni szeretnék, ő olyankor egyből megkíván. És akkor már ha nincs szex, elmegy a kedve mert számára a szex a legfontosabb úgy tűnik. Nekem meg ez így nagyon rossz.
2023. márc. 19. 14:49
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

"Ilyenkor a kedveskedő/szeretgető ölelésemnek szex lesz a vége, vagy ha nem, részéről sértődés akár."

Benne van a kérdésben, hogy behisztizik a faszi, ha nincs szex.

2023. márc. 19. 14:51
 14/26 anonim ***** válasza:
95%
Hat, ez igy mas. Tehat, ha nincs szex, akkor nem.hajlando hozzad bujni, atolelni. Ez erzelmi zsarolas. Nem, ez a ffi nem szeret teged.
2023. márc. 19. 14:52
 15/26 anonim ***** válasza:
13%

Ez már tönkrement méghozzá te tedded tönkre. Most tényleg , itt rinyogálsz , hogy neked milyen igényeid vannak és ő nem és nem megérteni, holott pontosan így kerülöd az ő igényei kielégítését. Csak az a fontos, hogy neked ez mennyire hiányzik és a hülye ezt nem érti. Pedig egy jó kapcsolatban pont, hogy fontos lenne a szexualitás , az egymás iránti vágy. És ahogy írod ez azelőtt nem volt gond. Vagyis nem ő változott meg hanem te, ő azt igényli amivel összejöttetek, ahogy működött a kapcsolat erre neked ez már nyűg. És akkor ő a rossz. És igenis össze lehet bújni szex után is, ha ki lenne elégítve akkor gondolom nem nyaggatna. Ha meg majd esetleg megcsal akkor ő lesz a rohadék.

Hogy a kérdésre válaszoljak, ha te ekkora problémaként éled meg, hogy a párod kíván akkor szakíts. Jobb nem lesz, legfeljebbashol éli ki amit tőled nem kap meg.

5ösnek. Nem a férjnek van felfokozott szexualitása, azt írja a kérdező, hogy így működtek csak eddig ez nem volt gond. A férj olyan amilyen volt És újra leírom, gondolom nem 10x akar dugni naponta. Ha ki lenne elégítve akkor biztosan lehetne vele bújni is stb az nélkül, hogy azt akarná. Ez olyan mint ha nem adsz enni a gyereknek az meg naponta 10x enni kér. Erre te az helyett , hogy jóllakatod azon nyafognál, hogy mindig enne, már megint kéri.

2023. márc. 19. 14:53
 16/26 anonim ***** válasza:
95%
A jo kapcdolatban mindket fel.igenye a fontos, nem az, hogy az egyik fel raeroltesse magat a masikra.
2023. márc. 19. 14:56
 17/26 A kérdező kommentje:

Nem úgy van hogy pl. nem hajlandó hozzám bújni. Valahogy fordítva van. Én hozzábújok, azt viszonozza. Mondjuk tévézünk. Egy idő után utal rá hogy kíván és legyünk együtt. Olyankor ha hárítom, látom hogy el is ment a kedve tőlem. Néha nem mutatja annyira, néha meg megsértődik. Olyan is van hogy mérges. Ha pedig otthon vagyunk és párom ölel át magától, akkor tudni hogy akar valamit. Szerintem nem direkt csinálja, ő ilyen. Most szakítsak? Tényleg szeretem csak nem bírom hogy ilyen.

Amúgy jó ember.

2023. márc. 19. 14:57
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

25-ös, az emberek libidója eltérhet. De senkinek nem kötelező a másik alá feküdni, ha nem akar.

Lehet, hogy alap a szex, de a kérdező nem azt írta, hogy nincs, hanem, hogy ha így kizsarolják belőle, akkor 💩.

Persze fasziként ezt niztosan nehéz felfogni, de az élet nem a szex körül forog. Már, ha több eszed és tennivalód van, mint egy majomnak.

2023. márc. 19. 14:57
 19/26 anonim ***** válasza:
11%
Most akkor az a baj, hogy megkivan? Ha nem varja el es elfogadja, ha te nem akarod, akkor szerintem nincs miert vadolni.
2023. márc. 19. 15:00
 20/26 A kérdező kommentje:

15-ös. Én őszintén nem tudom igazad van-e. Amit írsz, úgy hallottam kapcsolat legelején mások is többször vannak együtt mint évek múlva.

Amúgy sem találkoztunk akkor csak egy héten kétszer, nem éltünk együtt.

Párom már elmúlt 50. Együtt élünk, miért akkora gond ha 1-2 nap kimarad a szexben? A többi nap nem ölelhetem meg ha nem akarok mást?

Párom szemszögéből biztos neki van igaza. Arra lettem volna kiváncsi a helyzetemet más nő hogyan látja.

2023. márc. 19. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!