Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képernyőkép kérdése:
Nagyon hülye a nőm? Ütközünk és kirepült a hamburger a kezéből. Felment az anyjához és közölte hogy kell egy rongy mert összekentük a kocsit...
Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 13:59
11/45 A kérdező kommentje:
A szövege a probléma
2023. márc. 18. 15:20
12/45 anonim válasza:
Hogy kell egy rongy? Ha nem tört össze a kocsi, csak koszos lett, akkor valóban kellett rongy. Mi ezzel a gond?
13/45 A kérdező kommentje:
Összetört de nem ez a kérdés
Félreérthető hogy mire kell a rongy
2023. márc. 18. 15:43
14/45 anonim válasza:
Kinek? Te tudtad, hogy mire kell, az anyjának meg biztosan elmondta, mit szeretne letörölni.
Szerintem itt te vagy a problem maker.
15/45 A kérdező kommentje:
Pont ez a gond hogy semmi mást nem mondott csak amit írtam. És ha az anyjának mocskos a fantáziája? Akkor mi van???
2023. márc. 18. 15:48
16/45 anonim válasza:
Nem kell mindig magadból kiindulni.
17/45 anonim válasza:
Huha akkor mi van? Szerintem az anyja vagja, hogy szexeltek🤣
18/45 anonim válasza:
Legközelebb azzal a ronggyal lesz a tányérod eltörölgetve....
19/45 A kérdező kommentje:
Épp ez a gond hogy nem szexeltünk ő meg azt vágja hogy igen ráadásul nem is akárhogyan mert azért normál esetben nem fröccsen minden szerteszéjjel
2023. márc. 18. 16:11
20/45 anonim válasza:
Jaj, fejezd már be a fantáziálást. Majd ha az anyját érdekli, mire kell a hülye rongyod, akkor megkérdezi. Inkább örülnél, hogy senkinek nem lett baja. Komolyan ilyen hülyeség érdekel ilyen helyzetben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!