Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Átmeneti állapot lehet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átmeneti állapot lehet a páromnál?

Figyelt kérdés

A párommal 5 hónapja vagyunk együtt, össze is költöztünk, majd mindkettőnk akaratából lett 2 kiscicánk. A párom itthonról dolgozik. Amióta a két cica itt van, elhidegült tőlem. Tegnap este átbeszéltük a dolgokat, és konkrétan megmondta, hogy sajnos hibázott mikor cicát szeretett volna, mert nem tud tőlük dolgozni, nem tud velük együtt élni. Olyan lelkiállapotba került, hogy azt sem tudja megmondani, hogy szeret e. Kérdeztem hazaköltözzek e, azt mondta ne menjek, szeret velem élni, jó hogy együtt vagyunk, csak érzelmileg teljesen kimerült. Az biztos, hogy a cicáknak keresünk új, szerető gazdit, de azt mondta nem tudja utána változik e valami, mert annyira rottyon van hogy nem látja a sztori végét. Szeretné, ha működne köztünk a dolog, de folyamatosan ingerült a macskák miatt. Egyébként sosem veszekszünk semmin, nagyon jó csapatként tudunk együtt élni, de az intimitás hiányzik.

Volt már valaki így? Létezik hogy külső tényezők így lelkileg lehúzzon valakit? Érdemes továbbra is türelmesnek lennem? Köszönöm a válaszokat. 25/L

2023. márc. 18. 13:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Wow, micsoda személyiségrajzok.
2023. márc. 18. 15:16
 12/25 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem itt nem a macskák a probléma. Az én férjem megmondta,amikor össze jöttünk,hogy állat nem jöhet a házba. Mégis van 2 macskánk. Elfogadta őket és megszerette. Szerintem itt inkább az lehet,hogy valakivel megismerkedett az új helyen vagy poszton és valamire kell fogni,hogy miért szűnt meg az intimitás és ráadásul így próbálja előkészíteni a terepet,hogy a macskákat elpaterolja onnan mire az új nővel komolyabb lesz a helyzet. Cicáknak új gazdát kell keresni,neked meg új párt.
2023. márc. 18. 15:37
 13/25 anonim ***** válasza:
41%
#12 Vagyis van 3 befogadható cicus... :D
2023. márc. 18. 15:45
 14/25 anonim ***** válasza:
72%
Az egészben csak szerencsétlen állatokat sajnalom. Komolyan ennyi felelősségérzet van bennetek, hogy befogadtok két macskát aztán az első adandó alkalommal, amikor valami, tőlük TELJESEN FÜGGETLEN probléma van, le is passzoljatok? Remelem, gyereket sem terveztek, azt nem lehet csak úgy random kéz alatt odabszni a szomszédnak, ha nem kell. Szegyelljetek magatokat!
2023. márc. 18. 16:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az új pozi miatt stresszes de ezt nem ismeri fel és a macskákra fogja. Próbálhatok sokat aludni és olyan programokat szervezni, amit élvez.
2023. márc. 18. 23:47
 16/25 anonim ***** válasza:
65%

Valószinüleg vsn valamo prücők a háttérben, de a macska projekt az nem volt jó lépés az biztos.

Az állat tartás magy felelősség, sok lemomdásdal jàr, sőt az egészségre sincs jó hatással.

Emiatt sajnos tud ingerült lenni az ember.

Én kutyás kapcsolatból menekültem ki. Annyira galyra ment az egészségem, hogy azt mondta az orvos, hogy ha mem lèpek, 1-2 év és meghalok.

Késő este séta, korán reggel séta, alvás meg szinte semmi.

Évekig ez ment.

Sokszor nappal olyan voltam mint a tecc halott.

Munkahelyen többszőr elaludtam.

2023. márc. 19. 22:11
 17/25 anonim ***** válasza:
Ja, biztos amiatt a napi 2*15 perc miatt nem aludtal.
2023. márc. 19. 22:37
 18/25 anonim ***** válasza:
46%

Nem a 15 perc, hanem a késői és a korai időpont.

Figyelmetlenül olvastad el a kérdést.

2023. márc. 19. 22:46
 19/25 anonim ***** válasza:
46%
Illetve nem a kérdést, hanem a hozzászólàst.
2023. márc. 19. 22:46
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire gyenge kifogást még sosem hallottam😅

Biztos lehetsz benne, hogy nem a macskákkal van a gond, csak rájuk vetíti ki. Még a kicsik is egy ora játék után minimum kettőt alszanak , több éve vannak macskáim. Már már idegesitett, hogy én játszanék ők meg csak húzzák a csendest 😅 szóval olyan sok vizet nem kavarnak, azt meg lefogadom, hogy ez nem lenne ekkora hatással a párodra. Én pár napig elmennék otthonrol, amíg letisztàzza magában hogy mi is a gondja igazából, plusz egy kicsit hiànyoznál is, ez a legjobb megoldás szerintem.

2023. márc. 19. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!