Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez átmeneti állapot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez átmeneti állapot?

Figyelt kérdés
Még egy hete sincs, hogy szakítottam a párommal igazából még mindig úgy látom hogy jogom volt megbántottnak érezni magamat, de rájöttem, hogy ezt meg kellett volna beszélnünk, de az utóbbi időben elég gyakran voltak apró vitáink és egy kicsit én is besokaltam, másnap próbáltam rendbe hozni, bocsánatot kértem tőle, elmondtam neki az érzéseimet, nem akarta folytatni, ma felhívtam, hogy cseréljük vissza a dolgainkat ő azt mondta neki nem jó most mert nincs otthon, mondtam neki hogy este találkozunk fél úton, ő azt mondta nem alszik otthon, kezdett már érdekelni a dolog, de hisz melyik nőt ne érdekelné? megkérdeztem nőnél van-e, mire rám rakta a telefont, és írt egy sms-t, hogy nem élhetek monogám életet. Én ezek után többet látni sem akarom, annyira undorodom tőle, 1 héttel ez előtt, még engem csókolt, most meg van képe mást, képzelem milyen érzései lehettek az utóbbi hetekben, volt hogy máskor is szüneteltünk, és akkor felhívott, de nem tudok róla, hogy nőzött is, az idő alatt, szerintek most hazudik azzal hogy azt állítja nőnél van?(előfordult már hogy kitalált ezt azt, hogy engem még jobban gyötörjön)számíthatok rá most is hogy felfog hívni, vagy ha képes volt már most találni valakit akivel összejárhat akkor felejtsem is el?
2013. ápr. 7. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Mindenképpen felejtsd el, akár hív, akár nem.
2013. ápr. 7. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy csak indulatból vágta hozzád.

Igen, jobb megbeszélni, de sohasem az éles helyzet közepén, amikor a józan ész távol marad. Csak akkor eredményes, ha mindkét fél készen áll rá. Lehet, hogy a kapcsolatot nem hozza vissza, de legalább nem haragban váltatok el.

Ha meg mindig kifogást talál, akkor el kell felejteni. Amúgy a leírtak alapján nem volt virágzó kapcsolat.

2013. ápr. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!