Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért csinálnak mindenből őnértékelési problémát?
Most tényleg olyan nagy kérés figyelmesek lenni?
A férjemmel már 12 éve házasok vagyunk és ha elhagyjuk a lakást, akkor szép szavakkal, puszival köszönünk el egymástól. Nálunk ez alap, de úgy látszik màsoknál nem.
2# Ne haragudj de ezt ha kérni kell az már régen rossz.
Elég butuska az aki kiköveteli a párjától a neki tetsző viselkedést.
A másik olyan amilyen. Mi döntünk hogy kell ez nekünk vagy sem.
Amúgy meg nem az számít mit mond, hanem amit tesz értünk a párunk.
2. “ Most tényleg olyan nagy kérés figyelmesek lenni?”
Miért foroghat minden csak a nők körül? Ez valami gyötrelem már, hogy mindenre oda kell figyelni. Bezzeg hogy én megkértem valamire. Pl arra hogy ne pakoljon az én polcomra a fürdőszobaszekrényben. 3bol arra az egy nyomorultra. Az nem megy, és ha szolok még pofán is röhög, azzal hogy “bocsi”. És 3honap múlva ugyanez megy. Az nem baj, de én köszöngessek. Remek.
6. Ja hogy nekem nem lehetnek kéréseim, csak neki?
Neked meg akkor rabszolga való! Miért gyötröd magad férfiakkal?
Miért hasonlítod össze a kettőt? Az, hogy milyen szokásaitok vannak, ki hova teszi a cuccait nem egyenlő azzal hogy hogyan mutatjátok ki egymás iránt a szeretetet.
Ez a nő felől nem egy kérés, mint hogy hajtsd le a wc ülőkét, hanem csak érezni szeretné a törődést, hogy jól és kedvesen bánsz vele. S ez nem elvárás, nem azért akarja mert ő kijelentette hogy mindig adj puszit.. ennek magától kellene jönnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!