Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire borzasztó, hogy lemondtam a nála alvást?
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel...szóval még eléggé az elején. Úgy volt, hogy szombaton meglátogat anyum (évente egyszer jön hozzám mert messze lakok a szülővárosomtól) azonban csütörtökön mondta, hogy jobb lenne neki, ha péntek este jöhetne. Vasárnap menne is haza. A gond, hogy úgy beszéltük meg a barátnőmmel, hogy péntek este nála alszok. Amikor megtudtam, hogy anyum péntek este jön szóltam, hogy én itthon alszok. Erre a barátnőm elkezdett veszekedni, hogy nem erről volt szó és, hogy ő már nem is priorítás számomra. Én ezt túlzásnak éreztem és persze megharagudtam.
A nap többi részén csinálnánk a közös programunkat. Csak este ő menne haza (nem aludhat nálam a kutyája miatt)
Nyilván nem örülnék ha lemondaná párom, de nem vagyok egy hisztis hárpia.
Meg ezt sztm bőven megértheti.
A kutya miért nem mehet vagy miért nem hagyhatja otthon?
Hát úgy hogy a barátnőddel rendszeresen találkozol, kissé túl reagálta.
Szerintem neki kell bocsánatot kérnie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!