Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire borzasztó, hogy lemondtam a nála alvást?
Fél éve vagyunk együtt a barátnőmmel...szóval még eléggé az elején. Úgy volt, hogy szombaton meglátogat anyum (évente egyszer jön hozzám mert messze lakok a szülővárosomtól) azonban csütörtökön mondta, hogy jobb lenne neki, ha péntek este jöhetne. Vasárnap menne is haza. A gond, hogy úgy beszéltük meg a barátnőmmel, hogy péntek este nála alszok. Amikor megtudtam, hogy anyum péntek este jön szóltam, hogy én itthon alszok. Erre a barátnőm elkezdett veszekedni, hogy nem erről volt szó és, hogy ő már nem is priorítás számomra. Én ezt túlzásnak éreztem és persze megharagudtam.
A nap többi részén csinálnánk a közös programunkat. Csak este ő menne haza (nem aludhat nálam a kutyája miatt)
Tavkapvsolatban vagytok egyébként, szóval keveset talalkoztok?
Bár amúgy én ebből az ő helyében nem csinálnék ügyet, teljesen jogos az elvarasod, hogy édesanyáddal lennel, ha már ilyen ritkán talalkoztok.
Ez egy műhiszti, be ne dőlj neki, és nehogy bocsánatot kérj. Ez azért ez nem a "nem tartottad be az igéreted" kategória.
Ilyen az élet, közbe jönnek dolgok, néha módosulnak a tervek. Nem te szerveztél magadnak más programot, a véletlen hozta így.
Az édesanyád, és ritkán találkoztok, jó hogy prioritás élvez egy olyan dologgal kapcsolatban amit bármikor pótolni tudtok.
Ha ezt nem képes megérteni, akkor ideje lesz átgondolni a kapcsolatot, mert így sok problémátok lesz még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!