Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy én 29 éves létemre szar randikat halmozó, magányos, gyerekvállalásról lassan lemaradó szingli vagyok; míg más ugyanennyi éves, hasonló külsőjű nő, a Maldív-szigeteken gyárt emlékeket a dögös férjével meg az 1 éves fiával?
9-es önként is lemondhatsz róla :)
Egyébként értem, hogy mire gondolsz. Nekem is megkönnyebbülés,hogy most már tkp nem is lehet. A 40-es éveim előtt még hajszoltam a kapcsolatokat, mert bennem volt, hogy gyerek mindenképpen kell. Mostanra elengedtem és sokkal nyugodtabb vagyok.
én szar randikat nem halmozo 29éves vagyok aki már lemondott a gyerekvállalásról/párkapcsolatrol stb. szimplán mert eddig csak szar tapasztalatom volt és inkább élek magamban mint olyannal aki csak kihasznál és átver .
Kérdésedre a válasz egyszerű, szerencse főleg meg persze a saját beállított szinted, de révén nem ismerünk ezt nem tudjuk feszegetni hogy eddig kikkel voltál mi lett a végük és a többi. Annyi olyan volt ismerőseimnek lett hírtelen komoly kapcsolata/házassága hogy csak na + még gyerek is. bosszantó főleg ha épp feltévedek facere és a még le nem tiltott népekből özönlenek ezek az info. És bármennyire is szerettem volna (anyámékról nem is beszélve...) egy jó kapcsolatot/társat és egy gyereket megkoronázás képp, de rájöttem hogy én itt csak veszhetek.
Mintha én írtam volna a kérdést!
Én is így vagyok vele.
Szerintem a szerencse + ezek a nők nagyon rámenősek. Én sajnos nem vagyok rámenős.
Hogy lehet az, hogy napi szinten 4-5 embertől lehet azt hallani, hogy mindenki de én nem?
Szóval nagyon sok ember van még aki "én" nem pedig "mindenki"
Ez általában így van.
Én is mondhatnám ugyanezt, 5 kollégámnak és 4 barátomnak társa van évek óta, összeköltözve, van ahol gyerek is van, nekem meg nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!