Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ver a feleségem?
Hogy lépjek le a feleségétől aki vér és kontrollal,az baj képes lenne elvenni a lakaskulcsom is.
5 éve vagyunk házasok de át elmúlt 2 évben lett ilyen a helyezet és már kinakarok lépni,péntek előtt nem tudok elmenni.
Mit csináljak lépjek le szó nélkül vagy habsikerul meglepni hívjam fel,hogy ennyi volt és vége?
Megbeszéléni nem lehet már vele semmit,mert ha szóba hozom csak út és vág(nem ütök vissza,mert nőt eleve nem ütök és ő 120 kg,igen ez a típusok én meg csak egy vasággyal is 40 kg típusú férfi vagyok )
Ha meg bejelentem, hogy elhagyom meg a kulcsom is elveszi,nem adna vissza.
Mit tegyek?

Nő vagy nem nő, az ilyen megérdemli hogy visszaüss. Azért csinálja mert hagyod neki. Ez ugyanúgy családon belüli erőszak, mintha te vernéd őt.
Volt régen erről egy film de sajnos nem emlékszem a címére.:(
Attól hogy pasi vagy, még nem kell hagynod a bántalmazást, csak azért mert nő csinálja. Megemberelhetted volna már magad és helyre kellett volna tenni egy-két nevelő célzatú pofonnal. megnézném merne e még kezet emelni rád.
De az lenne a legjobb ha otthagynád ...csába és elválnál. Nem is kell az ilyennek bejelenteni hogy szakítasz és válni akarsz. Hanem fogod magad, összecsomagolsz és lelépsz. Vagy ha a tied az otthonotok, őt rakod ki. Hivatalból ki lehet jelenteni ha a te tulajdonod az ingatlan. Aztán összepakolod a cuccát és kiteszed. Ha problémázik, ráhívod a rendőröket birtokháborítasért. Persze a kijelentés után zárat is kell cseréltetned.
Azért írtam a súlyt,ne gyertek azzal,ussek vissza,ő az erősebb,meg engem úgy neveltek, az agresszió nem old.meg semmit.
Több vagyok,mint negyven,csak érzékletetni szerettem volna az erőfölényeket.

15. Teljesen mindegy mik az erőviszonyok. Ő visszaél azzal, hogy nő mert tudja hogy emiatt nem ütnèl vissza.
Vagy lelépsz, vagy nem is olyan rossz ott neked vele. Ennyi.

"De amikor lassan oszlik a vendégkör
Pára papa olyan keserű lesz, akár a sör
A feje lóg és ha kérded, hogy mi a baja
Belelegyint és csak sóhajt: Vera mama"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!