Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ver a feleségem?
Hogy lépjek le a feleségétől aki vér és kontrollal,az baj képes lenne elvenni a lakaskulcsom is.
5 éve vagyunk házasok de át elmúlt 2 évben lett ilyen a helyezet és már kinakarok lépni,péntek előtt nem tudok elmenni.
Mit csináljak lépjek le szó nélkül vagy habsikerul meglepni hívjam fel,hogy ennyi volt és vége?
Megbeszéléni nem lehet már vele semmit,mert ha szóba hozom csak út és vág(nem ütök vissza,mert nőt eleve nem ütök és ő 120 kg,igen ez a típusok én meg csak egy vasággyal is 40 kg típusú férfi vagyok )
Ha meg bejelentem, hogy elhagyom meg a kulcsom is elveszi,nem adna vissza.
Mit tegyek?

Azt gondolom,igazán tiszteletre méltó férfi vagy,h a körülményekhez képest sem emelsz kezet a hölgyre és ez elég nagy "teljesítmény" a mai világban.
Azt gondolom,h amikor a leghamarabb tudsz pattanj meg szó nélkül. Fontos,h olyan helyre menj,h ne ott keressen először. Mivel feltételezhetőleg a keresésedre indul. Valamint,ha van testvéred,unokatestvéred vagy bármilyen rokonod,akár legjobb barátod akkor odamenj mivel ott nem vagy egyedül. Ha sikerül meglépned,akkor utána lévő napon-ha a megjegyzésedben említett pénteken tudsz elmenni,akkor legközelebbi napon,azaz hétfőn-, indítsd el a válást.
Ezt tudom neked tanácsolni,remélem segítettem valamennyit. Sok sikert kívánok mindenhez neked!

Szerintem is kamu a kérdés, mi köze a súlyotoknak ehhez? Ha 40kg vagy felnőtt férfi létedre akkor vizsgáltasd ki magad mert ez nagyon alultápláltnak tűnik nekem, de ha ennyivel könnyebb vagy nála akkor fuss el, tuti te vagy a gyorsabb...
Egyébként meg csomagolj össze mikor nincs otthon, menj el, írj egy üzenetet hogy vége, és többet ne menj vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!