Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretek párkapcsolatban lenni? Létezik ilyen vagy csak rosszul választottam párt?
Kedves Kérdező!
A fentiekből nekem rögtön az jön le, hogy "csak" rosszul választottál. Egyértelműen nem a megfelelő emberrel vagy. Ilyenért, mint ez a telefonos sztori egy normális férfi nem szól be agresszívan - még ennél sokkal nagyobb dologért sem!
Én csak a saját példámat tudom hozni. Nagyon sokáig nem volt se párom, se egyáltalán senkim. 36 éves koromig egyedül voltam. Aztán jött Ő, váratlanul, nekem azonnal, neki lassabban lett mindent elfogadó, őszinte szerelem. 5 éve vagyunk együtt, még soha nem veszekedtünk. Saját kapcsolati szabályaink vannak, pl. Ő megtartotta a lakását, néha nálam vagyunk, néha nála, 5 év után is van, hogy külön fekszünk le, aztán az éjszaka közepén egyikünk átmegy a másikunkhoz, mint annakidején, a kapcsolatunk elején. Sokan furcsállják, hogy nem vagyunk folyton egymás nyakán, de mi így működünk, békében, szerelemben. Megtaláltuk egymást, elfogadjuk egymás kis hülyeségeit, tiszteltjük a másikat, nem veszekszünk apróságokon. Előtte neki nagyon sok kapcsolata volt, nekem egy sem. De megtaláltuk a másikat. Türelem, kompromisszum, és egymás elfogadása. Ez a lényeg.
Ne add fel, én se tettem, pedig ment az idő, ment a kor. Ha a megfelelő emberrel leszel, azt tudni/érezni fogod.
Én is azt támasztom alá, hogy rosszul választottál. Tapasztalat. 18 èvet pazaroltam egy ilyen kapcsolatra, ahol folyton hullámvasút volt és tele voltam kételyekkel. Azt hittem ill. az exem is azt mondta, hogy én vagyok a hibás a dologban.
A mostani párommal az elejétől kezdve semmi kétely nincs. Minden harmonikus vele.
Keress mást. Vagy inkább egyedül is jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!