Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jelentheti azt, hogy bejövök neki vagy hagyjam? (kicsit hosszabb de nagyon örülnék a válaszoknak)
Az egyik srácnak aki tetszik a suliban kb. 2 hete írtam iwiwen egy olyan üzenetet amiben megírtam az msn címem de úgy fogalmaztam mintha másnak akartam volna küldeni. Ezután ezt meg is írtam, erre ő azt mondta semmi baj.
Persze szoktam bámulni de már többször észre vettem hogy ő is néz. És sokszor találkozott a tekintetünk. Már a barátnőim is észre vették, hogy érdeklődve néz rám. Ezért aztán fogtam magam és felvettem msn-re de ő nem fogadta el a felkérést. Lehet hogy azért mert nem tudta hogy az enyém de ki tudja? A bámuláson kívül nem közeledik.
"Az egyik srácnak aki tetszik a suliban kb. 2 hete írtam iwiwen egy olyan üzenetet amiben megírtam az msn címem de úgy fogalmaztam mintha másnak akartam volna küldeni."
Már megint csak a kavarás.
Ha többet akar, majd kezdeményez.
Igen, szerintem valószínű, azért nem fogadta el a felkérést, mert nem tudta, hogy te vagy...
Egyébként van valami, ami közös bennetek?(pl. nekem azzal a fiúval, aki tetszik a zenélés a közös) Mert akkor lenne valami téma, ami kapcsán írhatnál neki, vagy beszélhetnél vele. És ha néz, az jó jel!:):) Biztos majd kibontakozik...;)
hát most írtam, hogy szerintem igen...XD
de azért mást is szoktak ám csinálni, pl. megérint beszélgetés közben, vagy valami ilyesmi...észre fogod venni a "jeleket", ne aggódj...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!