Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csendes nőként miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes nőként miért nem tisztelnek a férfiak egy idő után? Mit rontok el?

Figyelt kérdés

Már nem az első kapcsolatomban tapasztalom ezt.

Én egy nagyon érzékeny, kedves és csendes nő vagyok, ilyen a jellemem. Nem hangoskodok, kissé introvertált vagyok, nagy társaságban nem érzem jól magam, de kb 4-es baráti körben jól elvagyok. Ha megszeretek valakit, ő lesz az első számomra, mindenben számíthat rám és támogatom, gondoskodom róla, jókat főzök, ha beteg veszek neki gyógyszert vagy amiket szeret. Persze megpróbálok nem szolga lenni, ha pl vállalom a főzést, akkor ő mosogasson, együtt takaritsunk. Szeretek csak otthon lenni, olvasni, állatkáimmal lenni, de kirándulni is. Emberek között nagYon hamar lemerülök, ilyenkor kérem a párom hogy távozzunk vagy lelépek egyedül ha tudok. Rosszul tudnak esni az apró dolgok, csúnya viccelődések és elég hamar sírok, ha úgy érzem megbántottak. Megijedek a hirtelen hangos zajoktól( gyerekkoromban sokat kiabált rám anyám és bennem van egy ilyen)

Nehezen hozok döntéseket, szeretem kikérni a pàrom véleményét, ha ő szervez programot, ő irànyít, szeretem érezni a férfias biztonságot mellette.

Úgy érzékelem, hogy néha ezek miatt lenéz, persze ha felhozom akkor tagadja. Sokszor mond olyat ràm, hogy félénk nyúl vagyok, remegő virágszál, kis gyámoltalan.

Pedig amúgy egyedül is tök jól elvagyok, ügyeket intézek, szeretek vezetni, egyedül is beülök moziba, étterembe, szakmákat tanulok, vállalkozást nyitok. Valamiért vele meg elengedem magam…

Egyébként az elején folyton hangoztatta, hogy végre egy rendes làny, amilyet keresett… aki nem harsány felvágós, hogy mennyire szereti a személyem… most meg mintha zavarná és nem tudom mire vélni. 6 éve vagyunk együtt és esküvőt tervezünk.

Mit gondoltok ? Az ilyen nőket mindig megunják? 26n

2023. márc. 10. 07:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10 Ennek semmi köze a horoszkóphoz... Az asszony is ilyen, mint ti, pedig ő skorpió. :D Én meg mérleg vagyok és semmi nem jellemző rám ezekből...

Kérdező, veled meg nincs semmi gond. Szerintem aranyos egy ilyen nő és vannak olyan férfiak, akiknek ez tetszik. :) Ettől függetlenül néha én is szoktam cukkolni az asszonyt, hogy kis félős, de ezt ő tudja magáról és mind a ketten elfogadtuk. :D

Ő se szereti a nagyobb tömeget, megnyílni se nagyon tud idegenek mellett, akiket még nem szokott meg. Az új helyeket is csak félve meri felfedezni. Én meg totál az ellentéte vagyok, simán lemegyek a térképről is minden aggodalom nélkül, mintha nem lenne holnap. :D Szokta is mondani, hogy én nyitottam meg neki a világot. :)

2023. márc. 10. 10:16
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
A párod azért bánt, aki vagy. Ennyi. Nem működhet így egy kapcsolat.
2023. márc. 10. 10:59
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Szerinyem ez csak egy nem diagnosztizalt szoc fobia, meg kulonbozo szorongasok kevereke. Az introvertaltak igenis fel tudjak talalni magukat egy nagyobb tarsasagban is. Ezek a szorongasok egy kedves tinilannya tesznek, ami 20 evesen meg siman elmegy, aztan idovel egyre bosszantobba valik a sok tanacstalankodas, visszacsatolasi kenyszer, megerositesi igeny. Parkapcsolatban sem teheted meg, hogy allandoan a masikat terheled a bizonytalansagaiddal, iszonyat energiavampir dolog ez. Felnott vagy, viselkedj aszerint, hozz donteseket es vallald a kovetkezmenyeit. Azzal, hogy allandoan a parodat nyuzod, hogy segitsen, pont a felelosseget akarod megosztani. Kezeltesd a fobiad es a szorongasaidat es akkor rajossz, hogy az elet nem csak abbol az egyetlen kituntett kapcsolatbol all, amiben jelenleg hajlando vagy reszt venni, hanem rengeteg egyeb kapcsolodas van az emberek, tarsasagok kozott. A valodi introvertaltak sose hivatkoznak a beallitottsagukra, hogy megusszak a tarsas kapcsolatokat. A szorongok, na ok igen, de sosem a szorongasukat jelolik meg, mert azt szegyenlik, helyette bedobjak az introvertalt kifejezest, mert ezt olvastak egy noi magazinban, ahol maga a cikkiro is fogalmatlan volt. Nem allsz tul jol az onismerettel.
2023. márc. 10. 11:02
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
Egyrészt a párod bántóan viselkedik veled és lenéz, ez nyilván nem fér bele egy kapcsolatba. Másrészt viszont nehéz úgy egyenlő félként működni és tiszteletet várni, ha neked az a természetes, hogy rátolod a döntéseket, mert bizonytalan vagy és irányítást igényelsz. A legtöbb egészséges férfi ezt tényleg elkezdi unni idővel, mert olyan, mintha nem akarnál felnőni. De az nem megoldás, hogy benne marad veled a kapcsolatban és lekezel.
2023. márc. 10. 11:33
 15/21 anonim ***** válasza:

"Nehezen hozok döntéseket, szeretem kikérni a pàrom véleményét, ha ő szervez programot, ő irànyít, szeretem érezni a férfias biztonságot mellette."

Ez a probléma. Ha ott van egy férfi, elhagyod magad, és önállótlan leszel.

2023. márc. 10. 11:50
 16/21 anonim ***** válasza:

15) egyetértek.

Férfiként sosem tudnék egyenrangú felnőttként nézni egy ilyen nőre.

De a párod elvileg épp ezt választotta, ha idővel beleunt ebbe, akkor illene tisztelettel megbeszélnie a dolgot, nem lekezelni.

2023. márc. 10. 11:53
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

"cseléd a konyhában, szajha az ágyban, kifutómodell az utcán"

Egyébként a hiba nem benned van, hanem a társadalomban. Mindenki mindenkit megun, mert egy kattintásra van 100e másik nő, akivel foglalkozni lehet. A férfinek, ha egészséges, van vadászösztöne, és menni fog. Ha olyat akarsz, aki nem fog megunni, az kategóriákkal a szinted alatt kell, hogy legyen.

Gondolj arra, hogy shakirát is megcsalták...

2023. márc. 10. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Hát van az a pasi típus aki szeret uralkodni egy nőn, és rajtad lehet. Gyamoltalan vagy, segítségre szoruló. Van akinek ez kell.

És van akinek önálló, motivált, magabiztos nő kell.

Attól függ párod milyen.

2023. márc. 10. 12:58
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, sajnos a mai világ nem kedvez az ilyen lelkületű embereknek. Sőt, a kapcsolatoknak sem, sokszor azt kívánom bárcsak az internet előtt éltem volna.

Amúgy kissé hamar ítélkeztek, egyáltalán nem voltam elkényeztetve a szüleim által… apám meghalt mikor 13 voltam és anyám folyton ideges volt, amit rajtam vert le. Mindent amit elértem mostanáig magamnak köszönhetek. Kis szende az alaptermészetem, de mindig össze szedtem magam, hogy elérjem amit akarok… és igen tényleg úgy érzem hogy a kapcsolaton belül elengedhetem kicsit magam és önmagam lehetek minden tekintetben és így sebezhető is vagyok. Talán szeretethiány is, úgy éreztem végre valaki szeret, különleges vagyok és észreveszi az értékeimet… s erre vágyom folyamatosan.

2023. márc. 10. 13:17
 20/21 anonim ***** válasza:
47%
#19 Nincs veled semmi gond. Van aki értékeli az olyan típusú nőket, mint amilyen te vagy. :)
2023. márc. 10. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!