Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi támogatás túl sok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi támogatás túl sok az 1. házasságból lévő gyereknek?

Figyelt kérdés

Van egy közös gyerekem (1 éves) a férjemmel, viszont neki van egy másik gyereke (8 éves) is az exfeleségétől. Mire én megismertem a férjem, már 2 éve elváltak, mi meg 4 éve vagyunk együtt, abból 2 éve vagyunk házasok. Vagyis 6 éve már, hogy nincs az exfeleségével, mégis nagyon támogató az első gyerekével és az exfeleségével. Mikor megismertem, ez egy vonzó tulajdonság volt a szememben, hogy felelősségteljes, aki távolról is támogató, megjelenik az eseményeken, kiveszi a részét, stb. A gyereke amúgy főleg a tanítási szünetekben van nálunk, huzamosabb ideig, megkedveltem. De mostanában elkezdett feltűnni hogy pontosan mennyire is támogató az első gyerekével és az exfeleségével, és zavarni is elkezdett egyúttal...

A felesége dolgozó nő, tudtommal nem is él rosszul, szereti a munkáját, akkor meg minek utal neki havonta horribilis összeget? A fizetése jelentős része odamegy minden hónapban. Kezd itthonról hiányozni. Bizony van, hogy az exfeleség meg a gyerek az ő pénzén mennek luxusnyaralásra is. Olyan helyre, ahol mi még sose voltunk. Erre azzal érvel, a mi gyerekünk még kicsi, meg hogy nekünk itt van személyesen, nekik viszont nincs ott személyesen, az a minimum anyagilag kárpótolni... Hát nem tudom, ember jelenlétét pénzre konvertálni? Meg hát lehet az 1 éves gyerekünk nem emlékezne de ÉN igen, a felesége vagyok. Számára 1. helyen van a 2 gyerek, és 2. helyen én, és ezt érzem is. Az exfelesége meg mondjuk a 3. helyen, de teljesen egy szinten a vérszerinti családjával, anyjával meg a többiekkel akik szintén 3. helyen.

Amúgy nem írtam le, de most leírom, hogy egyszer megtudtam anyósomtól, hogy az exfeleség (aki néha elmegy hozzájuk a gyerekével, legtöbbször úgy hogy férjem ott sincs) egyszer azt mondta, lehet, hogy lesznek még együtt. ÉS ez anyósomat is meglepte. De nem tom ezt hogy gondolta, mikor a férje velem házas, mit gondol majd elválunk, és újra összejönnek?

2023. márc. 8. 19:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Én pl. többet költök a gyerekemre, mint magamra. És az, hogy első helyen van a gyereke, te pedig a másodikon, az tök természetes. Egyrészt ő volt előbb at életében, másrészt meg már megtapasztalta, hogy a házasság nem szól örökre, a gyereke meg mindig a gyereke marad.
2023. márc. 9. 03:39
 12/19 anonim ***** válasza:
51%

Hogy mennyi kiégett ex ír hozzászólást! 😂😂

#11 az első szerelem is előbb volt az életükben, és általában nem az első szerelem szokott lenni az esküvős, gyerekes szerelem. Tehát akkor első, gyerekkori szerelem többet érdemel, mert ő volt az első az életében???

2023. márc. 9. 07:17
 13/19 anonim ***** válasza:
19%
Evolúciós pszichológia a való életben: A két nőstény az alfahímen és az erőforrásain veszekszik. Imádom! Imádom, hogy mind mennyire állatok is vagyunk.
2023. márc. 9. 07:18
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Külön kassza! És a második gyerekre is szánjon ugyanannyit, mint az elsőre. Alapesetben egy szimpla házasságban két közös gyerekkel is egyformán költenek a gyerekekre, nem kap a nagyobb gyerek többet, mert ő volt az első!
2023. márc. 9. 07:23
 15/19 anonim ***** válasza:
42%
De meg ha a penzt ugyanannyit is kolt a ket gyerekre,mi lesz apa idejevel? Miert nem latogatja tobbet? Menjen erte, vigye programokra, fagyizni es barmi.igenis kozel annyi idot toltson vele mint a tieddel. Te csak ki akarod turni a masik gyereket.
2023. márc. 9. 08:21
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi pénz az, amiből szerinted exe a gyerekkel luxusnyaralásra megy?

Ha a nő jól keres, akár saját pénzéből is elmehetnek.

2023. márc. 9. 16:16
 17/19 anonim ***** válasza:
19%

Ugy birom ezt a hozzaallast, amikor az “uj no”:

- fogja be a pofajat es fogadja el, hogy o a sorban az utolso (akit meg az exasszony is megeloz)

- ne szoljon ra a gyerekre mert nem o neveli (de apas hetvegen azert o fozzon mosson takaritson ra es szorakoztassa)

- akarhany eve vannak egyutt, lehet az exszel csak 4 evet voltak egyutt, a mostanival mar 15 eve, de akkor is mindig o alkalmazkodjon gyerekhez meg az exhez is

- es az emberben egyszer fogalmazodik meg valami ellenerzes, mit kap? Lehurrogast, hogy ki akarja turni a ferje elsoszulottjet. Holott errol szo sincs, nem gondolom, hogy a kerdezo beleolt volna 6 evet es szult volna a ferjenek, ha o ki akarna turni a gyereke testveret.

2023. márc. 9. 18:21
 18/19 anonim ***** válasza:
25%

Maximálisan egyetertrk!

Normális nő, nem áll le gyerekes pasival! Es igen, ideje, energiaforrásai, az első gyereké! És mondok meg jobbat, ha vagy annyora hulye, hogy szülsz neki, nem fog változni.

2023. márc. 10. 15:36
 19/19 anonim ***** válasza:
22%
Úristen, de atombuta a kérdező......az az igazi sötét, rosstindulatú hazug liba.
2023. ápr. 13. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!