Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem, bajban vagyok, a párom a szemem láttára mutatta meg intim részeit édesanyamnak, mit tegyek? N30
A kérdés komoly és örülnék, ha nem lenne belőle viccelodes. Kétségbe vagyok esve. Anyu is teljesen kiborult.
Saját bevallása szerint régen, amikor a régi párjával kevés volt a szex, eldugott helyeken mutogatta magát lányoknak.
Úgy gondolom, ezek komoly pszichés problémák, mit tegyek?
Borsodi hétköznapok...?
Amúgy mit kellene tenni? Szerintem egyértelmű. Csávót kidobni, aztán továbblépni. Pár év múlva viccesnek fog tűnni, amikor elmúlik a trauma és már sikerült elfelejteni azt az érzést, amit most érzel. Nyugi, meg fog történni az is, ha úgy is tűnik most, hogy nem.
De mégis hogy képzeljük el a szituációt?
Mi volt a beszélgetés az előzmény?
Ti ültetek a kanapén, Ő meg egyszerűen letolta a gatyáját? Ez beteges, és bár lehet hogy Ő humorosnak találta, nagyon nem az. Én még azt is el tudom képzelni hogy bejön Neki anyukád és így várta a reakcióját.
Semmi más dilije nincs egyébként?Mert el nem tudom képelni hogy egy normális férfi ilyet tegyen. Még poénból sem, mert ez nem az.
#5 Az anyja miért lenne beteg? Ezt nem értem, ő is ledöbbent.
Elképzelni sem tudom a szitut, ez übergáz! Nagy bajok vannak ott, nehezen hiszem, hogy ezek után vele tudnék maradni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!