Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova tűnik a vágy?
"senki és semmi nem izgat fel"
Ez mondjuk eléggé általános libidócsökkenésre utal, szóval legalább azt tudjuk, hogy nem az asszonnyal van a gond. Mármint nem a kapcsolatotokkal.
Depresszió, esetleg? Végülis pont abban a korban vagy, hogy átértékelődik mi a fontos és mi nem. Ha nem is depresszió, de lehet érdemes lenne elmenni pszichológushoz, lehet 8-10 ülés után kicsit letisztázódna mi is van benned, mit is akarsz, mire vágysz vagy ilyesmi. Lehet már ennyi is elég, de ha meg találtok valamit amin érdemes lenne dolgozni, az sem baj.
52 évesen fiatal vagy még ehhez (nagyatyám 78 éves koráig élt szexuális életet), valami más dolog lesz a háttérben. Egy orvosi kivizsgálás nem ártana. Ha ott minden rendben, akkor egy lelki/pszichológiai felülvizsgálat.
Meglesz akkor a probléma forrása.
Pedig esélyes, hogy idővel emiatt megromlik a házasságod.
A helyedben mindenképpen elmennék háziorvoshoz. Valószínűleg ez valami komolyabb gond tünete lesz.
Addig meg tegyél a feleséged kedvére, de ne csak "úgy", hanem tartsd életben az intimitást. Csókok, simogatás, kedves bókok, randik.
Ami a legfontosabb: a feleségeddel beszélj erről őszintén, hogy mi a gond. Ha azt érzi, hogy nem szereted vagy nem kívánod, az benne is sebet hagy. Tisztázd, hogy valószínűleg orvosi oka van. Ő is megértőbb lesz.
Kőszönöm mindenkinek elmegyek orvoshoz. Amúgy jól vagyok, munka néha lehúz de nem vészes. Talán többször vagyok fáradt, úgy nincs kedvem semmihez, vagy egy egy napon csak feküdnék amikor nincs munka.
Beszéltünk róla, azt mondja ne aggódjak.
Alkatra vékony vagyok cukrot nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!