Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál ha olyan pasid lenne akinek női neve van?

#2 szintén zenész :D
És két olasz fiam is van. Mire megszültük a nevüket 🥴
Mert ugye, "lányneve" ne legyen. Így alapból kiestek: Andrea, Luca, Nicola, Mattia, Giona, Enea, Elia stb.
Aztán jött a drága anyukám is az észrevételeivel: az e-re végződőek is borzasztóan nőiesek :D Szóval Daniele, Gabriele, Emanuele és effélék is piros lapot kaptak :D
Aztán vannak a klasszikus olasz nevek amiket Mo-n tudjuk kik adnak. Márpedig a fiaim mégiscsak félig magyarok, sokat járunk haza is. Nem szerettem volna azt rikácsolni egy magyar játszótéren hogy Dzsínó/Dzsúlió/Rikárdó/Fráncsészkó/Dzsovánni gyere csak ide 😅
Azért végül lett nevük, de nem volt egyszerű menet.
A Maria nevet a keresztelőn kapják egyes fiúk, a nagyfiamnak is volt Marco Maria nevű ovistársa. De az hagyján hogy az okmányaiban így áll, de így volt felírva az ovis dolgaira is és így kellett szólítani is. De ez azért ritka manapság.
Arról én se tudtam hogy Kosztolányinak a sokadik neve Izabella volt. De a Mariára több példa is van. Pl Klaus Maria Brandauer, Rainer Maria Rilke.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!