Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit szólnál ha olyan pasid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha olyan pasid lenne akinek női neve van?

Figyelt kérdés
2023. márc. 4. 14:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Ilyen uniszex nevek max külföldön fordulnak elő. Nem lenne vele prolbémám. Magyarországon nincs ilyen.
2023. márc. 4. 14:46
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Írok ennél jobbat: a párommal ugyanaz a nevünk. Mindkettőnk neve Luca; Magyarországon női név, míg Olaszországban (ahonnan a párom származik) férfi név (csak ott ugye k-val ejtik). Nagyon szórakoztató tud lenni, de alapvetően engem Lucia néven emlegetnek, hiszen itt ez a női változat.

Az uniszex nevek sose zavartak, főleg, hogy becézni mindig lehet a másikat.

2023. márc. 4. 14:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Erről nem tehet, szóval nem befolyásolna.
2023. márc. 4. 14:50
 4/18 A kérdező kommentje:
Luca?
2023. márc. 4. 14:56
 5/18 A kérdező kommentje:
Kuca?
2023. márc. 4. 14:57
 6/18 A kérdező kommentje:
1 volt pár de már meghaltak Kosztolányi Latinovits
2023. márc. 4. 14:57
 7/18 anonim ***** válasza:
84%

#6 Kérdező:

Kosztolányi Dezső és Latinovits Zoltán neve hol uniszex? Vagy a Dezső és a Zoltán név női nevek? 😃

#2 Lehetne hasonló páros Andrea névvel is. 😃

Amúgy a kérdésre válaszolva, nálunk beceneveknél van uniszex, mint mondjuk Gábor/Gabriella - Gabi

Illetve egy példát tudok rendes névre: Bonaventura. Ez eredetileg férfinév, meglepődtem, mikor egy nőt ismertem meg ezzel a névvel. Nem zavar amúgy, hogy kinek mi a neve.

2023. márc. 4. 15:06
 8/18 anonim ***** válasza:
76%

7 Ennek egy kicsit jobban is utánanézhettél volna, basszus...

[link]

[link]

Két kattintás az egész.

2023. márc. 4. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
53%
Zoltan erika ?
2023. márc. 4. 15:38
 10/18 A kérdező kommentje:
8 először nekem is hihetetlen volt...
2023. márc. 4. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!