Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, milyen érzés végignézni, hogy a kapcsolatban, belül "meghal" a pasid?
Megismered. Összejöttök. Egy pár lesztek. Megjön a baba.
És közben ő "elsorvad". A szemében kihuny a fény.
Fáradtan ér haza este a túlórából/2. állásából. Már nem jártok sehová. Mert sem idő, sem energia nincs rá.
Az apja halála után, miután eladták a nővérével a lakását, megkapja a részét, de akkor sem válthatja valóra az álmát, és veheti meg a Mustangot, mert te előadod neki, hogy SUV vagy kombi kell a gyerek meg a kutya miatt.
Szeretne egy új órát, de nem veszi meg, mert eszébe jut, hogy fogszabályzó kell a kicsinek, meg magántanár a nagynak, hogy felvegyék.
Haverjaival szeretnének Thaiföldre utazni, de nem megy/mehet, mert féltékenykednél, meg te már elterveztél mást, és 2-re nem telne.
A szép nőket már meg sem nézi, feladta. olyan lett, mint egy incel.
Főz, mosogat, bevásárol,...mint egy csicska, vagy mint egy bejárónő.
Egyszerűen ilyen a felnőtt élet.
Ha gyereked van, nyilván az a legfontosabb, hogy neki jó legyen.
Persze közben neked is kérdező, vannak vágyaid, és nem lehet mindig csak a gyerekeidnek kedvezni, néha magadnak is kell.
Pont ezért kell, hogy ne aludjon ki a fény a szemedben. Tehát, ne fáradj bele a mindennapokba.
A család az első, ő értük dolgozunk, viszont szerintem megérthető hogy egy férfinek is nehéz lehet. Én sokszor hallottam olyan véleményeket, ahol az apukát nem "becsülik" azért, mert eltartja a családját, mert hogy ez elvárható, kötelező stb.
De szerintem nagy felelősség ez, ő a fő kenyerkereső, a család igencsak nehéz anyagi helyzetbe kerülne ha egyszer csak ő nem lenne, vagy elveszítené a munkáját. Én szerintem ez nagy felelősség, az az apa, aki folyamatosan dolgozik a családjáért, ugyanúgy megérdemli a megbecsülést mint az az anya, aki otthon dolgozik, és a gyerekeket látja el.
Az én férjem is folyamatosan dolgozik értünk, majd hazajön, és besegít nekem mindenben amiben még kell. Bevásárol, takarít, pelenkáz, esti mesét olvas, altat, vagy ezt mind közösen csináljuk. Hétvégén nagyokat sétálunk, túrázunk, tropicariumba vagy állatkertbe megyünk, neki mindene a gyermekünk és én.
De ettől még neki is szüksége van néha gyerekmentes kikapcsolódásra, és nekem is. Akkor elmegy sörözni a haverokkal, vagy Paintball-ozni, ő nem a mustangot és az órákat szereti, hanem a társasjátékokat-kártyákat, ezért néha azt vesz magának, kinéz egyet, megveszi, velem aztán a barátaival kipróbálja.
Látod kérdező, ezzel nincsen semmi baj. Nekem is van énidőm, mikor a férjem vigyáz a gyerekre, akár elviszi valahová, én mivel nyugodtabb vagyok és otthonülős típus, így ilyenkor konkrétan fekszem, kockulok, könyvet olvasok, vagy kinevethetsz, de nyugodtan gyantázom úgy hogy nincs sírás percenkent.
Tehát én értem a problémád, kell neked is valami ami nem csak a gyerekeké, mint a férjem airsoft fegyvere. És képzeld, én megértem őt, pedig az se két forint volt. Kigazdálkodtuk, félretettük, nem vettünk el a gyerekektől semmit, de félretettünk rá és megkapta nyilván, mert megérdemli. Neki ez boldogság, ő is ember, akit én szeretek.
Viszont te olyan dolgokat kérsz, ami irreális. Egy Mustang? Az nem 500. ezer. Nyilván gyerekes apukaként egyszerűen a kombit a SUV-ot kell választanod.
Próbálj meg olyan kikapcsolódást keresni, ami pénzügyileg belefér. Biztos te is szívesen mennél mondjuk szabaduló szobába a barátaiddal, és ez megvalósítható 10.000-ftból /fő.
Ilyesmikre gondolok, nyilván ízlés kérdése, döntsd el mit szeretnél.
A kérdésre a válasz, nem nézem végig. Nem hagyom, hogy kihunyjon belőle a fény, ha látom hogy mókuskerékben van, én küldöm el kikapcsolódni. Neki pl.van olyan is, hogy napokra mennek túrázni.
Teljesen rendben van részemről.
Nem vagyok féltékeny, mégis miért lennék. Semmire se vagyok az.
Én is elmehetek napokra, voltam is nem rég a baratnőmnél Angliában.
De mindezek mellett azért hozzátenném, hogy nekünk rengeteg segítség van a baba körül, mama-papa, testvérek, akik mind közel élnek hozzánk, papucsos távolságra.
És fordítva, az adott férfiként milyen érzés azt látni, hogy a nő is ugyanígy sorvad el? Egy ilyen kapcsolatban a nőnek sem habzsidőzsi, ő sem tud elutazni oda, ahova akar, és neki sem a gyerekfogszabályzó megvásárlása a nap csúcspontja. Ő is valószínűleg szívesen menne bulizni meg koktélozni a barátnőkkel rogyásig, ő is akarna egy drágább ékszert, ő is megcsömörlött attól, hogy dolgoznia kell és még takarítania is, ha meg még babával van otthon, ez meg van avval spékelve, hogy oké, hogy nincs munka, de legalább te felnőtt emberek között vagy, ő meg akkor találkozik és beszél felnőttel, amikor a postára lemegy a kettőtök csekkjeit feladni.
Normális kapcsolatban a gyerekvállalásra felkészülnek, és egyik fél sem megy bele csak a másik miatt - ha nem akar kölköt, akkor szakítson és keressen mást. Ha meg bevállalja, akkor jobb esetben szívesen vállal áldozatot a gyerekért (meg mondjuk belegondol, hogy milyen körülmények közé vállal gyereket). Az meg nem értem, hogy miért bárkinek a hibája a jellemóriáson kívül, hogy szegényke olyan fáradt, hogy nem bambulja a nőket... kulturált férfi párkapcsolatban nem nézeget más nőket. Meg azért az is elég árulkodó,hogy pont Thaiföldre menne pasibaráttal, a k...k országába. Miért nem jó egy másik ország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!