Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőként, milyen érzés végignézn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, milyen érzés végignézni, hogy a kapcsolatban, belül "meghal" a pasid?

Figyelt kérdés

Megismered. Összejöttök. Egy pár lesztek. Megjön a baba.

És közben ő "elsorvad". A szemében kihuny a fény.

Fáradtan ér haza este a túlórából/2. állásából. Már nem jártok sehová. Mert sem idő, sem energia nincs rá.

Az apja halála után, miután eladták a nővérével a lakását, megkapja a részét, de akkor sem válthatja valóra az álmát, és veheti meg a Mustangot, mert te előadod neki, hogy SUV vagy kombi kell a gyerek meg a kutya miatt.

Szeretne egy új órát, de nem veszi meg, mert eszébe jut, hogy fogszabályzó kell a kicsinek, meg magántanár a nagynak, hogy felvegyék.

Haverjaival szeretnének Thaiföldre utazni, de nem megy/mehet, mert féltékenykednél, meg te már elterveztél mást, és 2-re nem telne.

A szép nőket már meg sem nézi, feladta. olyan lett, mint egy incel.

Főz, mosogat, bevásárol,...mint egy csicska, vagy mint egy bejárónő.

2023. márc. 4. 10:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

Fèrfikènt válaszolhatok?

És közben ő "elsorvad". A szemében kihuny a fény

Csúnya baleset lenne. Vègig ott voltam a szülèsnèl, az a pillanat amikor elsőnek a kezembe fogtam a kicsit, na ott ès akkor èreztem hogy már egy èletèrt is felelős vagyok. Ès ez olyan adrenalin löketet adott amilyet mèg sose èreztem. A munkám egyben a hobbim is, szeretem csinálni, főállás mellett mellèkállásban is ezt csinálom, de nem kell beleszakadnom, tudok pihenni is. Ès a családommal lenni.

A mustang. Na az nekem is nagy favorit, ès egyszer itt fog állni a garázsban. Mellette meg egy suv családi autónak. Ha utazok valahova akkor viszem a családot is, szóval ezen nincs fèltèkenykedès.

Egy csicska segít csak be a háztartásba? Egy normális társ alapból besegít a háztartásba ès a gyereknevelèsbe.

2023. márc. 4. 10:34
 12/26 anonim ***** válasza:
92%

"Főz, mosogat, bevásárol,...mint egy csicska, vagy mint egy bejárónő."

Vagy mint a nők 95%-a, gyereknevelés, munka, és egy idióta férj mellett.

2023. márc. 4. 10:38
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
11 ferfikent ezt nagyon szepen leirtad.le a kalappal elotted.
2023. márc. 4. 10:40
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
van akinek nem egy kurvа autó az álma, hanem mondjuk a családja
2023. márc. 4. 10:43
 15/26 anonim ***** válasza:
36%

#12 Ja.Oszt éjszaka még azt kell hallgatniuk, hogy apu picsog, mert kihunyt a szemében a fény, mert két fetrengés közt elunta magát és kitalálta, hogy luxusautót meg egzotikus nyaralást akar úgy, hogy meg sem tudja keresni a rávalót.Ajj, de szomi az élet.

Aztán apu közli még azért, hogy üljön rá gyorsan és ugráljon rajta kicsit, mert épp feláll neki, de beéri egy kis cummantással is.

E

2023. márc. 4. 10:44
 16/26 anonim ***** válasza:
20%
-e*
2023. márc. 4. 10:44
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Nem kisebbíteni akarom az érdemeit, de normális férfi így áll hozzá. A többség igenis szeret apa lenni, rajong a gyerekeiért, szereti a feleségét, és többre becsül egy családi kirándulást, mint egy kis bulikázást a haverokkal. Ja, és a haverjai se züllött ku.rvapecérek, hanem hasonló családapák.

Az enyém épp a szomszéd új grilljét ment megcsodálni, és már most tudom, hogy ebből parti lesz. 😂 A gyerekek már hangolnak.

2023. márc. 4. 10:47
 18/26 anonim ***** válasza:
61%
17-es, akkor már tudjuk, hogy 2 ilyen férfi van, ez még nem elég. 😅
2023. márc. 4. 12:07
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Miért lett akkor gyerek?????
2023. márc. 4. 13:35
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Brühühü. 😂😂😂
2023. márc. 4. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!