Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított velem a volt barátom, mert nem vagyok szőke, nem vagyok hajszínileg az esete, azt mondta, ha az lennnék beleém tudott volna szeretni. Erre szerintetek fer, hogy 2 és fél év után jön rá?
11:54!
Nem akarlak megbántani, de a te barátod is felszínes egy picit. Amíg szőke voltál nem akart megbízni benned? De amint barna lettél, máris megbízhatóvá váltál? Az csak egy sima, szintetikus anyag, ami a hajszínt változtatja meg, nem a hozzáállásodat. Ha megbízhatatlan vagy és fűvel-fával akarod csinálni, akkor lehetsz szőke/barna/fekete/vörös/hupilila, tök mindegy... Mondom én, akinek eredendően szőke a haja, és még a gondolat sem motoszkál az agyamban, hogy megcsaljam a párom.
24L
a barátom amíg szőke voltam (amolyan plázacica) igen, mindig féltékeny volt
most edzőcipős, barna hajjal is az, de nyugodtabb, ha valahol meg kell jelenni
"a barátom amíg szőke voltam (amolyan plázacica) igen, mindig féltékeny volt
most edzőcipős, barna hajjal is az, de nyugodtabb, ha valahol meg kell jelenni"
És neked nem szar, hogy a barátod gyakorlatilag úgy van vele, hogy hál istennek, így, hogy szarabbul néz ki hátha másnak nem kell? Mert ez az üzenet lényege.
Köszönöm a 04.36-os hozzászólónak, kedves voltál.
A többiek hozzászólását is köszönöm. Eléggé belegázolt a srác a lelkembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!