Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azért szakított velem a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szakított velem a volt barátom, mert nem vagyok szőke, nem vagyok hajszínileg az esete, azt mondta, ha az lennnék beleém tudott volna szeretni. Erre szerintetek fer, hogy 2 és fél év után jön rá?

Figyelt kérdés
Meg hogy neki a szőke az az angyali, a jó, míg a fekete a sötét démont testesti meg? Ez milyen szöveg???
2010. okt. 6. 00:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

11:54!

Nem akarlak megbántani, de a te barátod is felszínes egy picit. Amíg szőke voltál nem akart megbízni benned? De amint barna lettél, máris megbízhatóvá váltál? Az csak egy sima, szintetikus anyag, ami a hajszínt változtatja meg, nem a hozzáállásodat. Ha megbízhatatlan vagy és fűvel-fával akarod csinálni, akkor lehetsz szőke/barna/fekete/vörös/hupilila, tök mindegy... Mondom én, akinek eredendően szőke a haja, és még a gondolat sem motoszkál az agyamban, hogy megcsaljam a párom.

24L

2010. okt. 6. 12:32
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne haragudjal,de a baratodnak ki van a kereke.Igy akart lekoptatni,de meg jo,h valami baromsagot ki talalt.Uristen....es amint olvastam te igazat adsz neki....hihetetlen.
2010. okt. 6. 13:13
 23/29 anonim ***** válasza:
0%

a barátom amíg szőke voltam (amolyan plázacica) igen, mindig féltékeny volt

most edzőcipős, barna hajjal is az, de nyugodtabb, ha valahol meg kell jelenni

2010. okt. 6. 14:23
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

"a barátom amíg szőke voltam (amolyan plázacica) igen, mindig féltékeny volt

most edzőcipős, barna hajjal is az, de nyugodtabb, ha valahol meg kell jelenni"

És neked nem szar, hogy a barátod gyakorlatilag úgy van vele, hogy hál istennek, így, hogy szarabbul néz ki hátha másnak nem kell? Mert ez az üzenet lényege.

2010. okt. 6. 15:04
 25/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a 04.36-os hozzászólónak, kedves voltál.

A többiek hozzászólását is köszönöm. Eléggé belegázolt a srác a lelkembe.

2010. okt. 6. 16:47
 26/29 A kérdező kommentje:
De abban nem értettek vele egyet, hogy az ideáljába tudna csak beleszeretni?
2010. okt. 6. 17:01
 27/29 A kérdező kommentje:
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, hogy van ezzel az ember, hogy gondolja, szerintem rohadtul nem minden a külsőség... De az is számít nagyon...
2010. okt. 6. 17:02
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha ki akarnád szőkíteni magad a kedvéért, mibe fogadjunk, hogy tiltakozna? Kiábrándult, és ez az ürügy jutott eszébe.
2010. okt. 6. 17:45
 29/29 A kérdező kommentje:
nem, azt mondta, mért nem teszek egy próbát???????......
2010. okt. 6. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!