Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szakított velem a volt barátom, mert nem vagyok szőke, nem vagyok hajszínileg az esete, azt mondta, ha az lennnék beleém tudott volna szeretni. Erre szerintetek fer, hogy 2 és fél év után jön rá?
Frászt, sztem az van, hogy valamelyik előző nagy szerelme kidobta aztán te meg levezetésnek kellettél.
Ez tartott 2 évig...
Mostmár viszont újra kész a harcra, és már annyi önbizalmat gyüjtött, hogy akár válogatni is képes..
Ganék az ilyenek, ne bánd egy percig sem!
Inkább azt sajnáld hogy nem előbb ért véget!
Szia!
Nem olvastam el a többiek válaszát így azok befolyásolni válaszomban nem tudnak jelenleg. Szerintem ez egy olyan szöveg volt amit azért mondott, hogy kifogást keressen a szakításra és az igazság elfedésére már ha volt egyáltalán indoka tényleg. Különben ha ilyen indokot adott a szakításra nem érdemes többet foglalkozni vele. Örülj, hogy még egy ilyen béna magyarázatot is kaptál. Sajnos vannak olyan lányok/ nők akik még ilyet sem kapnak válaszként szakításkor. Velem már sajnos megesett az, hogy csak úgy lelépett az akkori barátom se szó, se beszéd alapon. Szörnyű volt ehhez képest. Ilyet még az ellenségemnek sem kívánok! Mindenki megérdemel valamilyen magyarázatot, hogy később könnyebben fel tudja dolgozni a szakítás tényét.
Remélem hamar sikerülni fog! Szorítok Neked. 30/N.
Szegény srác. Annyi esze lehet, mint egy marék szárított lepkének. Nagyon felszínes és szánalmas. Ne sajnáld... Csak az a vicc, hogy ennyi ésszel van megáldva és akkor még te nem kellesz neki?! Vicc. :D
20L
milyen érdekes!
az én barátom, amikor összejöttünk azért használt ki az elején és nem akart többet, mert szőke voltam
így hogy barna lettem, meg tud bennem bízni (addig nem tudott) és most alapozni akar rám
a te párod meg mintha pont fordítva
meg volt neki a nyugodt párkapcsolat, most meg mintha változatosságra vágyna, kicsit a szexualitás került szerintem nála előtérbe és még örülhet az ember, hogy ezt a változatosságot VELED tervezi, nem mással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!