Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább a barátnőmmel?
Szerintem segítségre van szüksége a barátnődnek.Kezelni kell ezeket a dührohamokat valahogyan..valami komoly dolog állhat a háttérben ha ilyen kirohanásai vannak.
A nehezebbik része az hogy be kellene vallania azt hogy szüksége van orvosra és szépen sorjában elindulni ezen az úton.
Ha ezek a dolgok nem mennek,akkor jobban jársz ha hagyod a saját útján mert hosszútávon téged is tönkretesz ez az egész.
6 éve kapcsolatban, és azt sem tudod mit szed, mi a baja? :((
Hogy épp milyen állapotban van a szervezete, a gyógyszerrel vagy anélkül hogy funkcionál, az alapján, hogy szed valami gyógyszert, honnan tudnánk? Rendesen utána kellene járni, foglalkozni vele, az életmóddal, étkezéssel, sporttal, relaxációval, gyógyszerekkel ha tényleg hormonális okok állnak mögötte, lelki oldallal meg szintén... De gondolom nem fog vele foglalkozni, ha "ő ilyen és kész"... Sajnálom... kétféle út van, aki elindul ebből, hogy változni szeretne, és aki azt mondja ő ilyen, nem akarja realizálni, hogy szenvednek körülötte (akik hagyják).
30 éves a barátnőd és ilyen gyerekes? Xd
Nem is tudom a 6 év alatt ezek, hogy nem ütköztek ki, hogy bolond a barátnőd?
Oké jó megértem, hogy valamilyen szinten felkapja a vizet ha édesanyád egy hétig nálatok lesz mert megzavarja a nyugalmát. Az alatt az 1 hét alatt anyádhoz is alkalmazkodnia kell. Mindig takargatnia kell magát,nem lehet pucér xd nem tudtok úgy szexelni és stb. De azért nem kéne így beragnia rád. Főleg ha messze van tőletek és csak így lehetett megoldani hogy lássátok egymást. Inkább szorítaná össze a fogát és bírná ki azt az 1 hetet..
Jaa és nehogy már szállodába küld anyádat xdd szegényem lejon hozzád aztán nem is lesztek együtt.
Nagyon gáz a párod.. Foggggalmam sincs hogy miért, de nem tűnik egy jó embernek.
Normális amúgy a szexuális életetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!