Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok már tovább lenni a barátnőmmel, viszont van egy 2 éves gyerekünk hogyan tovább?
A lányomat nagyon szeretem és mindent megadok neki most és a jövőben is, viszont besokaltam attól, hogy a barátnőm szó szerint nem csinál semmit, csak otthon van a gyerekkel. Én van hogy lehúzok 10-12 órát munkába aztán ha éjszakás voltam még délelőtt gyerekkel elmegyek valamerre, hogy lásson világot is. Barátnőm meg azzal jön állandóan, hogy elég munka neki otthon lenni a gyerekkel. De még egy ebéddel vagy vacsorával se szokott várni amikor hazaérek. Így kénytelen vagyok azt is gyors éttermekbe megoldani.
Nem vagyunk házasok, az a ház amibe élünk szintén saját tulajdon.
Azért otthon lenni egy kisgyerekkel nagyon nem semmittevés, ezt jobb, ha tudod. Beszéltél már vele erről amúgy normálisan és lenne rá bőven ideje, de akkor se hajlandó főzni?
Amúgy ez nagyon nem úgy működik, hogy te csak úgy kirakod őt, de a gyereket majd bármikor meglátogathatja. Alapvetően nem sok esélyed van rá, hogy nálad legyen a lányotok, mert gondolom nem fog lemondani róla és csak nyomós indokkal szokták az apának ítélni. Ha 10-12 órát dolgozol, nem is tudnál vele eleget foglalkozni. Nem számít, hogy nem vagytok házasok, ha részedről tényleg vége és nem menthető a kapcsolat, akkor keress ügyvédet.
"Én van hogy lehúzok 10-12 órát munkába aztán ha éjszakás voltam..."
Mondd, mégis hogyan akarsz így nevelni egy 2 éves kicsi gyereket?
Figyi, mi lenne, ha cserélnétek? Maradj otthon te a gyerekkel, a barátnőd meg menjen dolgozni. Majd meglátod, mennyire semmittevés egy kétévessel otthon lenni.
Ha nagyon mehetnéked van, mindenképp legyen hivatalos bírósági végzés a gyermekelhelyezésről, gyerektartásról, láthatásról. A gyerekelhelyezési pert ne akard megspórolni akkor se, ha nem vagytok házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!