Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
6 éve élek együtt a barátnőmmel és egyre nehezebb vele. Mindenkit utál nincsenek barátai, mindenkivel lekezelő és nagyon flegma. Édesanyám egy hétre jön látogatóba hozzánk mert 1 éve nem találkoztunk, de a barátnőm már olyan düh rohamba van, hogy már hozzám se szól. Mikor megtudta egy teljes hétig velünk lesz teljesen kiborult. Nekem nagyon rosszul esik, hogy mindenkit utál és fáj, hogy édesanyámat is ennyire utálja. Jár fel alá most a házba dühöngve engem kerülve. Anyám hoz hozzá se szól. Plusz ami még mellékes 6 év alatt sosem mondta hogy szeret, sosem bújik hozzàm. Múltkor elmentünk görkorizni és szegény elesett,de semmi baja nem történt, de elkapta egy síró roham és elkezdett csapkodni és szétverte az innivaló tartót. Szerintem valami nem okés nála. Próbáltam többször vele leülni beszélgetni, de azt mondta ő ilyen és kész…. Nem tudom mi tevő legyek :( 31F / 30L2023. márc. 3. 15:28
11/25 anonim válasza:
Most őszintén, kell neked egy ilyen hülye picsa?
Miért nem keresel egy ép elméjű normális nőt?
6 év ide vagy oda, én úgy kidobnám mint a szart. Pedig aztán én birkatürelmű nő vagyok de ez több mint sok amit művel veled. Hallkan megjegyzem....és a férfiaknak ezek kellenek nem a normális nők, mert az puding unalmas.
13/25 anonim válasza:
Elengedném kezeit, aztán toporzékolhat tovább nem izgatna még egy icipicit sem.
14/25 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Ilyen balf@sz pasi nem létezik.
15/25 anonim válasza:
Hogy tudtàl egyáltalàn beleszeretni?
Ha most ilyen,koràbban is ilyen volt!
16/25 A kérdező kommentje:
Bár kamu lenne a kérdés :( Régen nem laktunk együtt és addig talán tudott viselkedni vagy talán próbált. Lehet valaki szemében itt most bolondnak tűnök, hogy eddig kitartottam mellette, de én próbáltam valahogy megoldani.
2023. márc. 3. 17:27
17/25 anonim válasza:
Te hogy akarod megoldani azt, hogy a csajod pszichológusra szorul? Kikezeled otthon fusiba'?
Imádkozz csodáért! Hátha egyszer bejön.
18/25 anonim válasza:
31 évesen ennyire hülye vagy, hogy sanyargatod magad egy dráma királynővel. GG
19/25 anonim válasza:
Bocs, de ez távolról sem szerelem. Sajnalom, hogy te ezt annak gondolod. Ez egy beteges kötődés egy toxikus kapcsolatba a bántalmazó félhez. A szerelem nem itt kezdődik.
20/25 anonim válasza:
A leírásban az szerepel, hogy 6 éve ÉLTEK EGYÜTT. Szóval volt 6 éved realizálni a dolgokat. A 2. ilyen alkalomnál megmondtam volna neki, hogy eljátszotta az esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!