Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátként tekint rám hogyan lehetnék ennél több számára?
"Vagy próbálkozzak mással ?"
Csakis akkor, ha 100 %-ig biztosan állítja, hogy túl van az előző kapcsolatán. Addig nem érdemes, mert addig ő sem fogja tudni, hogy mit akar igazán.
Mit nem értesz ezen?Nehéz felfogni a visszautasítást?Ha egy vésővel,és egy kalapáccsal belevési a homlokodba,hogy: NEM - akkor megérted?
Vársz,most nem tehetsz mást.Már tudja.Ez önmagában is előny.A nők behódolásra vannak programozva,akár hónapok,évek múltán is váratlanul megadhatják magukat.El lettél raktározva a programjában,kérdés mikor kerülsz felszínre,mikor dobja ki a gép: Jackpot!
türelmes leszek és várok.
jobbnak láttam úgy hogy elmondom neki hogy mit gondolok mint hogy hazudjak valamit. de majd kíváncsi leszek ezek után másként fog-e hozzám állni, szeretne-e majd még mindig olyan sokat találkozni és velem lenni, remélem igen...
én ugyanebbe a hibába estem szinte tökre hasonlit!!! csak én bejöttem a csajnak!!!ő se volt ul a kapcsolatán!!játszott velem!!!!nagyon sokat átbaszott!!!és vársz vársz DE NE várj sokat!én elég sok időt elpazaroltam miatta!nem érte meg.!
keress uj kalandokat!!!!idő mulva bezsélgess vele és rájössz majd h tulvan-e amjd a kapcoslatán!és ugyis keresni fog ha hiányzol majd neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!