Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, friss kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, friss kapcsolatban volt már olyan, hogy menekültetek a szex elől és halogattátok, vagy még előtte inkább lezártátok az egész kapcsolatot? Félelem, aggódás, merevedési zavar bármi miatt?

Figyelt kérdés
2023. márc. 2. 19:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Más okból kifolyólag de volt már hogy visszavonulót fújtam. A kulcs itt az hogy mint mondtam is az emberek többségében azért van némi realitásérzék. A másik oldalon persze ott van a szeretni vágyás és a szeretve lenni érzés iránti sóvárgás. Nehéz ügy. Az biztos hogy az ember ahogy idősödik egyre kevésbé tud hinni a csodákban,a mesékben. Gondolom hogy azért írtad ki ezt a kérdést mert érintett vagy egy ilyen szituban női oldalról. Ha így van azzal legyél tisztában hogy nem lesz könnyű bármivel is hatnod az illetőre. A pszichológiai blokkok áthatolhatatlan falakká tudnak nőni az ember lelkében. Ezeket erővel nem,estleg őszinte(ha létezik még ilyen) szeretettel,szívből jövő kedvességgel lehet lebontani ha le lehet. De azt tudd hogy ha nem jársz sikerrel az nem a te hibád lesz,ne okold magad semmiért ha így alakul.

(#9voltam)

2023. márc. 3. 19:04
 12/13 NTBS ***** válasza:
83%
Egyszer előfordult a válásom után közvetlenül. De happy end lett a vége.
2023. márc. 8. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!!! Nekem nem kicsi a szerszám, viszont nagyon tönkrement az önbizalmam egy 8osztályos gimiben, aztán életem első pettingje előtt berúgtam após jelölttel és nem sok emlékem van róla ,de valami kellemetlen volt a szituációban, ezért nem állt fel? a lány meg lecserélt a barátnőjére, sokáig azt hittem miattam lett leszbikus....Aztán főiskolán lett egy komoly kapcsolatom, ott 3ik próbálkozásra jött össze az aktus(3hónap járás után),bár utána 3 évig csodás volt a szex, a következő lánynál megint valami kellemetlen volt és felsűltem. Számomra ha egy nő nagyon sokat beszél a szexről főleg ha az exeit szídja, hogy rosszak voltak az ágyban elrettent és vissza vonulót fújok.
2023. márc. 9. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!