Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm élősködik rajtam hogy vegyem rá hogy csináljon valamit?
Ha most nem megy el dolgozni, akkor később se fog ha már a gyerekek nagyobbak lennének. Ugyanis ehhez szokik hozzá.
Azt is figyelembe kellene vennetek hogy mi van akkor ha veled történik valami, vagy esetleg elveszíted a munkádat (senki nem lát a jövőbe). Egy emberre alapozni ilyen szempontból nem lehet.
Arra azért kíváncsi lennék hogy mielőtt megismerkedtetek, előtte hogy tartotta el magát a barátnőd? Hogy tartotta fent a házat?
Ha te esetleg lakhatási szempontból ki vagy neki szolgáltatva akkor nem igazán fog változtatni ha tudja hogy rá vagy szorulva ilyen szempontból.
Meg van az a mondás, hogy ezt azzal az emberrel lehet megcsinálni aki hagyja magát. Miért hagyod?
4es
előttem a szülei fizettek neki mindent ameddig egyetemre járt akkor még nem éltünk együtt, de már ők se küldenek neki annyit mint régebben ki is volt rájuk akadva
"ki is volt rájuk akadva"
De ő azt gondolja, hogy még 7 éves, vagy milyen alapon várná el, hogy a szülei tartsák el? Vagy igazából mindegy, vagy ők, vagy te, de neki ne kelljen mozdulnia?
Elképzelésem nincs, mi a jóistent tudnék otthon csinálni egész nap, még úgy se, hogy háztartást vezetek és gyerekeink is vannak. Szerintem én kb megbolondulnék.
7es
Ezt a hülyeségét leszámítva a legjobb dolog együtt élni vele szeretem senkivel nem jöttem még ki ilyen jól mint vele ő is szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!