Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg "élősködik" rajtam a párom?
Tényleg jó nagy hülye vagy. Az a szomorú hogy mások vért izzadnak hogy normálisan neveljenek 1 azaz egy gyereket. Más meg potyogtatja a semmire. Ezt így le is szarnám csak az én gyerekem is ehhez a generációhoz fog tartozni ezeknek az embereknek a kölykeivel fog egy óvodába iskolába járni.
Komolyan nem értem miért nem lehet a szaporodást IQ teszthez kötni.
Elég sok részletet nem tudni azért, de nekem ezekből az jön le, hogy mindent azért teszi, mert küzd a gyerekéért.
Ő otthon van, abból a kevés gyesből. És ahogy írtad, szeretné bebizonyítani, hogy mindent meg tud adni a fiának és nála is jó kezekben lenne. Ehhez viszont pénz is kell.
Valahol jogos lehet, hogy miután te vagy a kenyérkereső, a te fizetésedből próbálja tenni mindezt.
De mint mondtam, nyilván nem látok bele, szimplán csak ez jön le. Küzd a fiúért. Legalábbis szeretne, csak nincs miből.
"gyesen van, így én dolgozom egyedül, előtte ő is dolgozott."
Akkor kap valamennyit, te is keresel, mindenre jut, amire kell.
"elvárja, hogy az ő kisfiát is én lássam el pénzzel. Rengeteg ruhát játékot kell vennem neki, édességeket küldeni stb."
Nem kell semmit venned és küldened.
Mind a ketten intézzétek külön a saját gyereketek ügyeit, és együtt a közöset. Meg lehet oldani, ha akarjátok.
Tényleg. Előbb kellett volna észbe kapni, most már nagyon nem tudsz mit csinálni azon kívül, hogy odafigyelsz a kiadásokra. Nem kellenek márkás dolgok, és a rokonoknak is mondd meg, miután vele megbeszéled, hogy ne adjanak neki kölcsön, mert nem tudod visszaadni. A gyerekét sem hülyeségekkel kellene elhalmozni, ha nélkülöznek, hanem törődni vele, és megkérdezni, hogy mire lenne szükségük. Gondolom ha 2x láttad, neki sem igazán van valódi kapcsolata vele.
.
Semmi közöd az ő gyerekehez. Ha annyira fontos lett volna neki, nem szüli bele egy olyan kapcsolatba, ahol nem tudja eltartani. Ezért inkább le passzolta a nagyszulokhoz.
Szerintem ez borzasztó igénytelen és felelőtlen dolog, hat meg egy másik gyereket vállalni erre…
Mondd meg neki hogy a közös gyerek a kettőtök felelőssége és egyikőtöknek sincs köze (pénzügyileg) a másik gyerekéhez!
tedd fel neki a kérdést: Miért nem érvényesítette jogilag a gyerek apjánál pénzügyi kötelezettségét?
Ne rajtad akarja "leverni" a fiú apjának a hibáját!
Én a helyedben ugyan annyit költenék a gyerekekre, de itt jön a csavar: a két lányodnál fele-fele arányban az anyjukkal, de a fiúnál meg egyharmad-kétharmad arányban mivel te sem kérsz a párodtól pénzt az idősebb lányodra!
A párodnak meg semmi köze az idősebb lányod anyjának a pénzéhez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!