Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem nem vagyok kész egy kapcsolatra, de ugyanakkor szeretnék. Tényleg hagyjam még?
Figy embereld meg magad.. és menj el bulizni.. disco vagy mittom én!! én is ezt teszem ! holnap bebizonyitom(legfőbbképpen magamnak), hogy lehet változtatni! csak akarni kell.. majd mesélek:D
17/f
10-06 07:12
Mint mondtam, ezzel a hozzáállással nem jutsz puncihoz!!!
A bulizást pedig mindenki szereti, aki el tudja engedni magát, és jól tudja érezni magát nem pedig feszélyezve haza akar menni!
Viszont a buli egy kényszer féle, ugyanis ott sok csaj van!
tegnap 14:55
Igen, és olyannak is kell lennie akit a nigériai lázadók megcsonkítanak egy gödörben tartanak és minden nap a fejére vizelnek és sz....k. De nem feltétlen kell ennek neked lenni!
Tulajdonképpen jó hogy így gondolod, mert így megmentesz pár lányt a szánalmas hozzáállásodtól!
A bulizás nem diszkózást jelent, hanem azt hogy elengeded magad, gátlások nélkül és jól érzed magad tőle. Ezt én is csak pár éve tudtam meg. Addig én is úgy gondoltam hogy a bulizás az a hülyéknek van.
Neked egy jó nagy seggberúgás kéne, talán még menthető vagy. Ha nem kapod meg most, akkor majd negyvenévesen a foteledben ülve azon fogsz tűnődni, hogy mi maradt ki és miért!!!
Ha szerencséd van, akkor valaki jól seggberúg, és előbb nősz fel. Magadnak hazudhatsz, de a soraidon látszik, hogy akarod és érdekel, de egy pöc.s vagy és nem mered megtenni és azt sem tudod hogyan kell!
tegnap 14:49
Ne is haragudj de ez a gondolkodásmód szánalmas, és szerintem erre te is rá fogsz jönni csak későn, de a te dolgod. Én is ilyen voltam ezért tudom miről beszélek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!