Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mindig így lesz ezután?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Párom édesanyja rosszakat tett. Részleteket sajnos pontosan nem tudunk, de valószínű belekerült egy szektába. Más embereket vert át ezmiatt. Páromtól is rengeteg pénzt kért, ilyen-olyan orvosi vizsgálatokra, de egyik sem arra ment. Jelzálogot tetetett a házra is. Pár éve volt az első ilyen, párom nagyon sokáig padlón volt miatta. Majd egy idő után kezdett elfelejtődni a dolog, és azt hittük többet nem lesz ilyen. De lett. Megint megcsinálta, és tőlünk kéreget. Viszont úgy érzem megint el van neki nézve minden. Ugyanúgy éli az életét, minimális megbánás sincs benne. Párom pedig azon gondolkodik mennyi pénzt adjon neki a tartozásokra.

Ez nekem kezd így sok lenni. Próbálok párom mellett állni, de nem tudom milyen életünk lesz így, folyamatos rettegésben, hogy megint mit csinált az anyós. Ha az én egyik szülőm ilyet tett volna, a minimum, hogy elvittem volna orvoshoz, vagy ha így átver megszakítok vele minden kapcsolatot. De párom csak ritkábban látogatja és ritkábban beszél vele. Így azt érzem soha nem lesz változás.

2023. márc. 2. 10:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nincs valami mentalis problemaja? Mert, ha nem beszamithato, akkor gyamsag ala lehet helyeztetni es akkor nem rendelkezhet a penze folott. De elso korben a parodnak kellene megtanulni nemet mondani, mert az anyja magatol nem fog errol leallni, ha tovabbra is pumpolhat titeket. Nekem a terstverem volt ilyen, megszakitottam vele a kapcsolatot, mert folyamatosan csak kihasznalt, erzelmieg zsarolt, hogy penzt csikarjon ki tolem.
2023. márc. 4. 21:39
 12/13 anonim ***** válasza:

"átírattuk a párom nevére"

Miért mentél bele? Mid maradt? A "közös kassza"?

Vedd vissza, amit még lehet, és ne közös kasszázz azzal, aki mindenedet elveszi/elviszi (mert te hagyod, sőt önként adod).

2023. márc. 5. 11:05
 13/13 A kérdező kommentje:
Azt írattuk át ami az anyja nevén volt. Nyilván ami az enyémen azt nem.
2023. márc. 5. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!