Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, ti elviselnétek ezt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti elviselnétek ezt vagy csak èn vagyok paranoiás?

Figyelt kérdés

Ha a párotok közösségi mèdiája tele lenne magamutogató ribikkel?

Nem követi őket, de pl instán az ajánlásoknál csomó bugyis, harisnyás, félpucér nő van, vagány nagy mellű kamionosok és motorosok. Tiktokon úgyszintén seggrázós modellek, szexi motoros lányok…

Mióta láttam, hogy lájkolgat a csinos női ismerősöknek rossz érzésem van vele kapcsolatban, pedig próbáltam elhinni neki, hogy nem jelentett semmit, nem azért csinálta mert tetszenek neki csak ismerősi alapon…

De azóta nem hagy nyugodni valami, mintha a női megérzés mindig jelezne és nemrég megláttam, hogy ilyenekkel van tele az oldala és maszturbál rájuk, még mellettem is. Pedig szexeltem vele amikor csak kedve volt.

Azóta hányingerem van, nem tudok úgy ránézni mint eddig, görcsöl a hasam ha csak kezébe veszi a telefont. Az a hihetetlen hogy évekig a világ legrendesebb férfijének hittem, annyira büszke voltam, hogy rendes, szerető párom van… velem jól bánt, szerette a babusgatást, sokszor mondta hogy szeret, közös házra gyűjtünk és gyereket is akart. De ez a kettő üti egymást a szememben, csak hazug szavak. Úgy érzem tönkre ment minden és az ön/bizalmam mellette nulla.

2023. márc. 2. 03:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Instán nincs igazán más. Ezen nem kell csodálkozni. Rá se kell keresni, hogy ezt tolja az arcba, ezért is szüntettem meg.
2023. márc. 2. 10:04
 12/17 anonim ***** válasza:
73%
10. Micsoda stressz? Mi fáj ennyire? Hogy van más nő is a világon?
2023. márc. 2. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Ezt már kérdezted tényleg. Akkor se tudtam mit írni neked. Motoros csajokat nézeget meg lábakat. Na és akkor mi van? Semmi. Adj magadra egy kicsit, vegyél csini ruhákat, vegyél eg csini magas sarkú bőrcsizmát és ha bevállalós vagy, beszéld rá a párodat, hogy vegyen neked egy motort. Utána szinte biztosan rád lesz kattanva. Ettől ő nem lesz nem rendes ember. Az én férjemnek is van a facebookján csöcsös csajok. Megnézi, lapoz tovább, 5 perc múlva azt se tudja hogy egyáltalán látott ilyet. Nem tudom miért fújod fel ennyire, hogy már testi tüneteket produkálsz. Beteges. Ha ennyire szr neked, akkor szakíts vele. Mert ennek így semmi értelme.
2023. márc. 2. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Azt nem fogom soha megérteni, hogy miért hajlamosabbak a nők egyhelyben tönkremenni, minden energiát beleadva a folyamatba, mintsem azért tenni, hogy vonzóbbak legyenek a párjuknak, de adjuk lejjebb, egyáltalán kommunikáljanak normálisan.
2023. márc. 2. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

"Micsoda stressz? Mi fáj ennyire? Hogy van más nő is a világon?"

Hogy lehetne velük is, ha jobban tetszenek neki. Én ezt preferálnám, mint a megalázást.

2023. márc. 2. 13:09
 16/17 anonim ***** válasza:
86%

"Instán nincs igazán más. Ezen nem kell csodálkozni. Rá se kell keresni, hogy ezt tolja az arcba, ezért is szüntettem meg."

Érdekes, nekem nem ad ilyeneket insta be.

2023. márc. 2. 13:10
 17/17 anonim ***** válasza:
38%
15. Milyen megalázást? Te miről beszélsz? Komolyan mint valami ovis királykisasszony! Nőj fel!
2023. márc. 2. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!