Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez rossz jel vagy van még esélyem?
Van egy vékony, sportos csaj, aki nagyon tetszik, én viszont túlsúlyos vagyok. Megismerkedtünk, elkezdtünk beszélgetni, és randira hívtam, amire el is jött, jól is sikerült. Ő egy kva jó nő, és nagyon nem vagyunk egy szinten, ezért direkt úgy hívtam el, hogy ez konkrétan egy randi volt. Viszont ami aggaszt, hogy többször is lekövérezett. Ezt ne úgy értsétek, hogy a szemembe mondta, hanem pl a ruhák voltak a téma, és úgy reagált arra amit mondtam, hogy "hát igen, a kövéreknek általában bla bla". Tehát a kövérek csoportjába sorol.
Fogunk másodjára is találkozni, de emiatt nagyon nagy kettősség van bennem. Kéne aggódnom? Az előző párja biztosan nem volt túlsúlyos, ennyit tudok.
Nem érzem azt, hogy megalázásból mondaná. Valahogy a beszélgetésből, és a hangnemből az jön le nekem, hogy számára ez egy annyira természetes dolog, mintha arról beszélne, hogy barna a szemem. Mintha szerinte egyenértékű lenne azzal, hogy egy vékonyt vékonynak nevezel, és nem érzi, hogy ez sértő tud lenni.
Legalábbis nekem így jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!