Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez rossz jel vagy van még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rossz jel vagy van még esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy vékony, sportos csaj, aki nagyon tetszik, én viszont túlsúlyos vagyok. Megismerkedtünk, elkezdtünk beszélgetni, és randira hívtam, amire el is jött, jól is sikerült. Ő egy kva jó nő, és nagyon nem vagyunk egy szinten, ezért direkt úgy hívtam el, hogy ez konkrétan egy randi volt. Viszont ami aggaszt, hogy többször is lekövérezett. Ezt ne úgy értsétek, hogy a szemembe mondta, hanem pl a ruhák voltak a téma, és úgy reagált arra amit mondtam, hogy "hát igen, a kövéreknek általában bla bla". Tehát a kövérek csoportjába sorol.

Fogunk másodjára is találkozni, de emiatt nagyon nagy kettősség van bennem. Kéne aggódnom? Az előző párja biztosan nem volt túlsúlyos, ennyit tudok.

2023. febr. 28. 23:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már rakja össze fejben az edzéstervedet és az új diétát. Seperc alatt az ő "szintjén" leszel.
2023. márc. 1. 00:07
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Amikor toltad a doboz pizzát, csipszet meg hasonlókat akkor nem szorongtál ugye? Vagy igen, azt kellett kompenzálni a kajával?
2023. márc. 1. 00:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ennyire naiv vagy?
2023. márc. 1. 05:42
 4/9 A kérdező kommentje:
#3: Miért?
2023. márc. 1. 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
55%
Megalázott, nem zavar? Ezek után még találkozol vele? Pff.. és még a nők választanak rosszul, meg külső alapján..
2023. márc. 1. 10:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A nevén nevezi a dolgokat. Tényleg sértő, de gondolom nem megbántani akar.
2023. márc. 1. 17:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Mert valószínűleg jól érzed, hogy a kövérezés neked szólt. Vannak ilyen emberek, akik direkt ezen élvezkednek, hogy a szemedbe mondhatják. Próbáld meg kideríteni, hogy mik a szándékai a csajnak veled. Konkrétan kérdezz rá, hogy őt zavarja-e, ahogy kinézel, van-e veled vmi problémája, stb. Próbálj objektív maradni, amennyire csak tudsz. Sajnos, ha csak szórakozik veled, nincs más, mint hogy elfogadod a dolgot és nem pazarolsz rá több energiát (a bosszúnak nem lenne sok értelme). Ha meg mégis komolyan gondolja az ismerkedést veled, csak nem a legfinomabb módon fejezi ki magát, legalább azt is megtudod és akkor már nem kell azon morfondírozni, hogy vajon csak átver-e téged, vagy mi van. Meg utána lehet neki szólni, hogy amúgy ez a kövérezés téged zavar. Egyébként teszel valamit azért, hogy fogyj egy kicsit vagy egészségesebben élj?
2023. márc. 1. 18:54
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem érzem azt, hogy megalázásból mondaná. Valahogy a beszélgetésből, és a hangnemből az jön le nekem, hogy számára ez egy annyira természetes dolog, mintha arról beszélne, hogy barna a szemem. Mintha szerinte egyenértékű lenne azzal, hogy egy vékonyt vékonynak nevezel, és nem érzi, hogy ez sértő tud lenni.

Legalábbis nekem így jött le.

2023. márc. 1. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a kérdés? Ha ezt most meg így látod /érzed, nem értem a kérdésedet...
2023. márc. 2. 05:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!