Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ki a hibás? Van egy baratnőm aki kb két óra útra (auto) lakik innem,én még ez mellett sportolok is és hétfőtől szombatig dolgozom.Hetente,két hetente hétvégenként járok hozzá,1 éve vagyunk együtt.
Ha te nem költözöl oda (ami érthető, ha biztos munkád és lakhatásod van a jelenlegi helyen) és ő sem akar, akkor nagyon sokáig nem tudjátok ezt húzni. Pláne ha ultimátumot ad.
Amúgy ő is mehet. Az első randikra szokták mondani, hogy ne a nő utazzon egy szinte ismeretlen pasihoz "idegen helyre", hanem a féri. Kapcsolatban már ez kölcsönösen megy.
"Ezt mar magamba gondolom hogy mi a francot kellene nekem csinalnom meg?Ha en felhozom neki ezt az egeszet hogy igy nincs ertelme ha o nem lep akkor o azzal jon hogy miert szakitani akarsz?"
Hát nagyon nem tudsz mit csinálni. Ha nem akar összeköltözni meg menni se. Akkor ez tőled függ csak. Őt megváltoztatni nem tudod, nem is kell.
Ez is beszédes, hogy megkérdezi veszekedéskor, hogy "akkor szakítani akarsz"
Azért kérdezi, mert ő csak ebben látja a megoldást, hogy vagy te mész (mint eddig is), vagy ha nem mész, akkor ennyi a kapcsolat. Tehát, hogy fel se merül, hogy akkor összeköltözettek, hanem annyit lát, ha ez így nem jó meg ezt felhozod egyenlő szakítás. Ez a kapcsolat rajtad áll, bukik. Láthatod.
Hát igazán nincs mit kérdező.
A kérdést sajnos végső elkeseredettségedben írtad ki ez érződik.
Írod, hogy ennek így semmi értelme, mert te részedről ugye mehetett volna az összeköltözés, de ő nem hajlik rá.
Hanem csak a szakítást pedzegeti. Hát sajnálom. De ismerős szitu #12 is én írtam.
Elvileg egy felnőtt nő magánéletébe nem kellene hogy beleszóljon az apja.
Jó hogy nem a szexuális életével foglalkozik! Semmi köze nem lenne az apjának a ti párkapcsolatotokhoz.
Viszont ebben az esetben úgy látom, hogy a csaj nagyban függ anyagilag az apjától, aki így az egész életére hatással lehet. Magyarul függőségi viszonyban van az apjától.
Amíg a lány az apjának dolgozik, ez így is fog maradni. Mindig irányítható lesz.
A csaj ha akarna hozzád költözhetne, de neki kényelmesebb a megszokott élete, nem akar új életet kezdeni máshol, mert az nem könnyű, sok munkával, lemondással járhat. Inkább engedelmeskedik az apjának, mert úgy könnyebb az élet.
Azok akik igazán szeretik egymást, azok képesek kilépni a komfortzónájukból, képesek új életet kezdeni a másik miatt, nem érdekli őket a sok nehézség.
Igen, lehetne írni hogy a kérdező is költözhetne, de ez a verzió már ott elbukott hogy a nő apja nem fogadja el, és mivel a nő anyagilag az apjától függ ezért a kérdezőnek sem lenne érdemes odaköltözni.
Eleve akik távkapcsolatba kezdenek bele, már az elején tisztázni kellene (amikor már látszik hogy komolyabb a kapcsolat), hogy melyik fél hajlandó feladni az addigi életét és a másikhoz költözni, ha arra kerülne a sor.
Ahol egyik fél se nagyon akar változtatni a megszokott életén, ott már bele sem szabad kezdeni komoly kapcsolatba. Max. ebből szokott lenni az összejárogatós szexelgetős barátság extrákkal kapcsolat (akinek erre van igénye).
Kérdező, bármennyire nehéz is, de szerintem jobban jársz ha lezárod ezt a kapcsolatot, mert a csaj részéről nemigen lesz változás (nincs meg benne az akarat). Keress a saját városodban egy új kapcsolatot, azzal többre mennél hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!