Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femistáknak általánosítani szabad?
Ha a femisták el ítélhetik kollektív a férfiakat, akkor ez visszafelé miért gáz szerintük? Mi az hogy nekik lehet általánosítani, a férfiaknak meg bűn?

Amúgy miről beszélsz kérdező???
Hogy van pár csaj a világon, aki kihasznál férfiakat pénzért?
Mindig voltak ilyen nők, ahogy egy csomó férfi is kihasznál nőket álltalaban nem pénzért, hanem a szexért.
Azt gondolod, könnyebb a nőknek az élet, de csak bizonyos típusú nőknek könnyebb, a "golddigger" típusú lányoknak nyilván könnyebb minden, ha találnak egy olyan férfit aki egyébként benne van abban, hogy pénzért cserébe vele van a nő. Tehát, kölcsönös a dolog. Lehet nincs szerződésbe szedve, de hidd el az a gazdag pasi tudja, hogy csak azért szexel vele az a nő, mert pénzre van szüksége.
Azért elmondanám, hogy ilyen nőből kevés van. Ha átlagos kereseted van, az ilyen nő ténylegesen nem fog veled szóba állni, talán még melegebb éghajlatra is elküld.
Akkor egyszerű a képlet, hozzád illő nőt keress. Tehát, ha átlagosan nézel ki, átlagos kereseted van, hétköznapi ember vagy, keress egy normális lányt aki ugyanígy van az életben.
Másik, meg tényleg vannak vérfeminista nők, akik minden férfira a világon kivetítik azt, ha egy férfi egy nőt megerőszakol.
Ezt úgy mondom, hogy engem ért szexuális erőszak, mégse vetítem ki az összes férfira. Én még gyerek voltam, így mégundorítóbb az eset, ezért nyilván elítélem azokat a pedifilokat, akik ténylegesen szexuálisan zaklatnak kislányokat/kisfiúkat. De azokat a pedifilokat nem ítélem el, akik ezt nem teszik meg, de mindennap szenvednek a pedofília miatt. Nekik szívesen nyújtanék pszichológiai segítséget, hogy ne váljon belőlük olyan, aki meg is teszi ezt kisgyerekekkel.
Azért mert vannak olyan nők, akik kompletten egy egész nemet elítélnek undorító viselkedésű férfiak miatt, nem kell rosszul érezned magad. Én ezt megtanultam már, mert én pl cigány származású nő vagyok, a cigányokat pedig hidd el, nagyon sok ember elítéli, utálja. Így nekem elég nehéz dolgom volt nőként, nehéz volt munkát találni, nehéz volt beilleszkedni, mert mindenki a bőrszínem nézte elsősorban. Aztán megismertek, megszerettek, változott a véleményük, és manapság már ezek az emberek nem ítélik el az egész roma társadalmat. Kívételek mindig vannak, nem csak undorító férfiak léteznek, és nem csak olyan nők, akik eltartatják magukat. Hiába mondja ez a nő, vagy az a feminista nő, hogy a férfiak állatok, nem lesz ettől még minden férfi állat.
Az én férjem nem állat, az én férjem kedves és gondoskodó, az én férjem nem bantana senkit és sose használt ki nőket szexuálisan.
Én se tettem ilyet, én nőként nem tartatom el magam, rendesen dolgozom, és közel annyit keresek mint a férjem. A házimunkát közösen végezzük, hiszen mindketten 8-órában dolgozunk, mindketten félfizikai munkát végzünk. Én is, nőként.
Kérdező, nézz körül az átlagos szürke hétköznapokban. Ott nincs ilyen, álltalaban mindenki dolgozik, nő - férfi. Az átlagos hétköznapi női-ferfi konfliktus az szokott lenni, hogy a nő és a férfi dolgozik, és otthon a férfi nem veszi ki a részét a házimunkából, gyereknevelésből, pedig a nő is dolgozik ezek mellett. Ezen igenis jó lenne változtatni, mert így a nő többet dolgozik, kevesebb pénzért, és álltalaban kevesebb megbecsülésért is. Gondolom, ezt te férfiként is elfogadod, vagyis remélem hogy elfogadod, mert ez így nem igazságos.
Igenis van dolga még a feministáknak, itt Magyarországon is. Az úgynevezett feminácikat, kivenném az egyenletből, mert egyszerűen káros a megjelenésük. Normális ember nem tud egyetérteni velük.
Kérdésre a válasz az, hogy nem, nem szabad általánosítani nekik, mégis megteszik. Nem jó, hogy megteszik, mert ha valaki pl az én férjem veszi egy kalap alá azokkal a férfiakkal, akik magamat ismétlem, de undoritóan viselkednek, az felháborító.
Viszont a normális ember ettől még nem gondolja a férjemről az általánosítás után azt, hogy ő egy bántalmazó, senki se tudná ezt elképzelni róla, és elhinni róla.
És ráadásul a férjem se veszi fel.
Konstatálja, hülye aki álltalánosít, aztán ennyi.
Azt nem értem, te miért veszed fel ennyire ezt.

51. “ Gondolom, ezt te férfiként is elfogadod, vagyis remélem hogy elfogadod, mert ez így nem igazságos.” Egyértelműen igen!
“ Azt nem értem, te miért veszed fel ennyire ezt.”
Mert pont ők azok akik, tele hisztizik az internetet, ha nőkkel kapcsolatban állit bárki bármi általánosat.

Azért veszed magadra mert megláttad benne az igazságot. Ezen nincs mit magyarázni.
Neked bajod van a feminizmussal is, amivel normális embernek szintén nincs baja.

Hát, ha itt valaki értelmi fogyatékos, az gyanúsan te vagy...
Ezt írta a kommentelő: "Te is biztos találnál cukorpapát, vagy mamát, csak keresned kell!" Olvasni, értelmezni azért tudsz vagy csak fröcsögni? VAGY! VAGY cukorpapát VAGY cukormamát!! Nyilván nemi irányultságtól függően vagy ezt vagy azt. Nem értem ezen mit nem lehet felfogni. Persze a lényeget ügyesen kerülöd, fő a kötözködés.

Kérdező! “ Mert pont ők azok akik, tele hisztizik az internetet, ha nőkkel kapcsolatban állit bárki bármi általánosat.”
Mint pl?

58. Ha férfiak azt mondjak hogy nagyon anyagiasak a nők, akkor le vannak oltva. “Van másmilyen is” “nem egységes massza” stb
Ha nő mondja férfiakra hogy mind szégyellje magát, mert asszisztál a nemi erőszakhoz, az persze nem baj. Sőt igaza van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!