Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi nagyon sokat csalódott már nőkben, hogy bizonyítsak, hogy ne általánosítson?
Sehogy. A nem fektet semmit bele a kapcsolatba kombinálva azzal, hogy azt állítja sokat csalódott, rettentő kényelmes helyzetet teremt neki. Semmit nem kell tennie, mégis te pedálozol.
Mások bűneiért nem neked kell bizonyítani. Manipulál. Nem tűnik fel?
Én is nehezen viselem, ha más hűtlensége miatt bennem nem bíznának. Ha te ezt bírod, akkor idővel, majd 70 évesen utólag rájön a temetéseden, hogy na, benned érdemes volt bíznia. Amúgy meg soha nem fog.
Én mondjuk biztos szemtől szembe megmondanám neki, hogy engem is bántottak, nekem is voltak rossz tapasztalataim, de őt mégsem az exeim hibái miatt büntetem, úgyhogy ha nem tud bízni, nem érdekel, de ne éreztesse, mert én nem tehetek a Julcsi, meg a Kati meg a Timi erkölcseiről.
Jól mondja az 5-ös. Nekem is volt rossz tapasztalatom, de sosem kötöttem az új kapcsolat orrára. Ha valami bajom van, elmondom, de neki mi köze az eddigi rossz tapasztalathoz? Úgy értem, nem ő csinálta.
Neked nem kell bizonyítanod. Ha te jobbnak érzed magad, akkor add magadat, majd észreveszi, h ez neki megfelel vagy nem. Bár szerintem itt neked lehetnek majd problémáid, de legyünk optimisták.
Miért kéne neked bizonyítanod bármit is?
Miért kéne egy el nem kezdődött kapcsolatban bizonyítani?
Hogyan lehet így indítani egy kapcsolatot?
Ne legyél szolgalelkű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!