Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Femistáknak általánosítani szabad?
Ha a femisták el ítélhetik kollektív a férfiakat, akkor ez visszafelé miért gáz szerintük? Mi az hogy nekik lehet általánosítani, a férfiaknak meg bűn?
21. “ Az a szomorú, hogy leszarod, és életed legszebb évei mennek el úgy, hogy párkeresés”
Nagyon megérős, pitizni nőknek hogy nekik jó legyen, én meg nem kapok érte tőlük semmit. Tényleg jó buli.

Ha ennyire nem kell nő miért foglalkozol velük? Miért gyűlölködsz általánosan róluk?
Lemerem fogadni, hogy nyomorodban minden este egy nőért zokogsz.
Ha nem kéne nő neked nem érdekelne nő akkor lese szarnád őket. Hanem boldogan élnél.

"Ja hát el vannak tartva, körbe vannak hordozva a férfiak tenyerén,"
És te mégis hol élsz? Talán le kéne szakadnod az Instáról és szétnézni a való világban.

Én se akarok ismerkedni. Nekem zoknikötős, lakberendezős, műkörömépítős, macskás meg stand upos videók jönnek fel. Nem vagyunk egyformák.

Soha életemben nem tartott el egyetlen férfi sem, ahogy a környezetemben élő barátnőimet sem. Felnőtt, önálló ember vagyok, aki tanult eleget ahhoz, hogy a saját fizetéséből is el tudja magát bőven tartani és nem szorul egyetlen szexist barom szaros pénzére sem.
Én több olyan férfit is ismerek, akik gazdag nővel vannak együtt, az egyik jön állandóan mutogatni, hogy most ilyen telefont kapott, most olyan Macbookot kapott, ide mennek nyaralni, aztán meg amoda mennek nyaralni. Akkor ugye most én is teljesen jogosan húzhatom rá a vizes lepedőt az egész férfi nemre?
Én pl többet keresek a férjemnél, aztán lám mégsem fröcsögök jobbra-balra, hogy eltartatja magát velem (mivel nem is) és nem is nyomom az általánosító "mocskos férfiak, csak el akarják tartatni magukat, pfff" hisztikét, amit most te csinálsz.
Konkrétan az összes környezetemben élő nő dolgozik és saját keresete van. Ja és mielőtt ész nélkül dobálózol azzal, hogy de a férfi a többszörösét keresi, javaslom megtekintésre a KSH átlagbérekről szóló statisztikáit, hátha kicsit képbe kerülsz, csak mert itt kb minden hozzád hasonló nyivákoló férfi szereti hangoztatni, hogy a nő keres kb 200 ezret, a férfi meg 600-700-800 ezret. Hát a lónak a micsodáját. A nagy átlag kb hasonlóan keres, max néhány tízezres különbség van (az sem feltétlen a férfi javára), nem pedig több százezres. Van nyilván ilyen is, de korántsem akkora arányban, mint azt itt előadjátok.

Mifelénk az Y generációban az ilyesmit így szokták kezelni... Ami nem a te bajod arra nyugodtan linkeld be ezt:
https://www.youtube.com/watch?v=iCAaBWmKTDg
Sokat tanítottak annak idején ezek a filmek a tik-tok helyett, ilyenkor azért örülök, hogy már nem vagyok huszonéves :)
Gyakorolgasd, megúszod a sok fejfájást mások aktuális, narcisztikus agymenéseitől! ;)

A videó nem általánosít, hanem tényeket közöl.
A nők 20 %-a esik nemi erőszak áldozatául élete során, és további legalább 20% azok aránya, akiket megkíséreltek megerőszakolni. Az összes nemi erőszak 70%-át ismerős, családi barát, rokon követi el.
Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!