Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezelnétek ezt a beteges feltékenységet?
Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a párommal,nincs semmi probléma a féltékenységen kívül a kapcsolatunkban. Nekem csak fiú haverjaim vannak 1-2,de nem szoros barátságok,inkább jó ismerősöknek mondanám őket. A páromnak van 3 lány barátja is akikkel rendszeresen találkozik. Nekem semmi problémám ezzel.Viszont ő az utóbbi 3 hónapban betegesen féltékeny lett. A telefon nálam tabu,neki nincs zár a telefonján és ezt folyton a fejemhez vágja,hogy az enyémen van,de nem tartom egészséges dolognak nézegetni egymás telefonját,nincs titkolni valóm,de a telefonomban írom a naplóm,jegyzeteket,gondolatokat amit nem szeretném,ha látna más. Vagy esetleg ha meglepetéssel készülök neki nem szeretném,ha elrontaná azzal,hogy meglátja a telefonomban/a meglepetést is mindig beírom a naplómba/.Folyamatosan a telefon miatt megy a vita a türelmem pedig nagyon fogy. Ma hajnali 2-kor haza értem a munkából mentem be a fürdőbe és közben állítottam ébresztő,mert ma ismét jöttem dolgozni aztán fürdés,fogmosás ezután pont kentem az arcom mire beront a fürdőbe,hogy ezt fejezzem be,hogy a fürdőben telefonozok,mert hallja ahogy gépelek és mondtam,hogy kenem épp az arcom és hozzá se nyúltam a telefonomhoz az ébresztő beállításán kívül. A napokban hajnali 1 órakor visszakapcsolta a telefonom,hogy megnézze a facebookon és instan kivel beszélek mindig megmutatom neki,ha kéri,de hajnali 1 órakor kiverte a biztosítékot és ez csak pár példa ezen kívül mindennap megy,hogy ki írt? Mit írt? Kivel beszéltél ma? Stb. Nem tudom mihez kezdjek nem szeretnék szakítani,de ez nagyon megvisel,hogy mindennap veszekszünk,aztán bocsánatot kér,nagyon sajnálja aztán másnap megint kezdi,pedig nem adok okot rá,nem járok szórakozni csak dolgozom,rendezem a háztartást.2023. febr. 26. 12:06
11/15 anonim válasza:
Először is gondolkozz el azon, /de őszintén/ hogy mivel adtál neki okot arra hogy kialakuljon benne a féltékenység. Én pl nem vagyok féltékeny típus mégis volt olyan baratnom akinek sikerült kihoznia belőlem. Kicsit bele gondolva volt eddig kb 5-6komoly kapcsolatom, de ebből csak az egyiknel volt ilyen mert okot adott rá. Ha megvan mi volt (exeddel beszelgettél, másik pasival chatelgettél, flörtöltél) akkor le kell ülni és megbeszélni a dolgot vagy ha nem jutsz egymagad semmire akkor kérdezz rá nála.
12/15 anonim válasza:
#11 miután a srác 3 csaj baráttal találkozgat úgy hogy a barátnője erre nem féltékeny, ezek után "cserébe" hogy adhatna okot valaki arra, hogy a másik legyen féltékeny?
13/15 anonim válasza:
Pl azzal, ha az exével beszél/találkozik, flörtöl másokkal. Mindenkinek más az inger küszöb abban, hogy mit fogad el és mit nem. Minden kapcsolat két emberen múlik, és mi csak az egyik oldal verzióját olvastuk...
14/15 anonim válasza:
#13 Akkor meg a srác hagyná ott a csajt valszeg, ha esetleg a leírtak szerint lenne.
15/15 MolotovPunk válasza:
Biztos, hogy nem maradnék egy ilyen mérgező féltékeny kapcsolatban. Egy régi exbarátnőm volt hasonló eset, állandóan féltékenykedett, végül sikerült elérnem, hogy ő szakítson velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!