Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kezelnétek ezt a beteges...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezelnétek ezt a beteges feltékenységet?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a párommal,nincs semmi probléma a féltékenységen kívül a kapcsolatunkban. Nekem csak fiú haverjaim vannak 1-2,de nem szoros barátságok,inkább jó ismerősöknek mondanám őket. A páromnak van 3 lány barátja is akikkel rendszeresen találkozik. Nekem semmi problémám ezzel.Viszont ő az utóbbi 3 hónapban betegesen féltékeny lett. A telefon nálam tabu,neki nincs zár a telefonján és ezt folyton a fejemhez vágja,hogy az enyémen van,de nem tartom egészséges dolognak nézegetni egymás telefonját,nincs titkolni valóm,de a telefonomban írom a naplóm,jegyzeteket,gondolatokat amit nem szeretném,ha látna más. Vagy esetleg ha meglepetéssel készülök neki nem szeretném,ha elrontaná azzal,hogy meglátja a telefonomban/a meglepetést is mindig beírom a naplómba/.Folyamatosan a telefon miatt megy a vita a türelmem pedig nagyon fogy. Ma hajnali 2-kor haza értem a munkából mentem be a fürdőbe és közben állítottam ébresztő,mert ma ismét jöttem dolgozni aztán fürdés,fogmosás ezután pont kentem az arcom mire beront a fürdőbe,hogy ezt fejezzem be,hogy a fürdőben telefonozok,mert hallja ahogy gépelek és mondtam,hogy kenem épp az arcom és hozzá se nyúltam a telefonomhoz az ébresztő beállításán kívül. A napokban hajnali 1 órakor visszakapcsolta a telefonom,hogy megnézze a facebookon és instan kivel beszélek mindig megmutatom neki,ha kéri,de hajnali 1 órakor kiverte a biztosítékot és ez csak pár példa ezen kívül mindennap megy,hogy ki írt? Mit írt? Kivel beszéltél ma? Stb. Nem tudom mihez kezdjek nem szeretnék szakítani,de ez nagyon megvisel,hogy mindennap veszekszünk,aztán bocsánatot kér,nagyon sajnálja aztán másnap megint kezdi,pedig nem adok okot rá,nem járok szórakozni csak dolgozom,rendezem a háztartást.
2023. febr. 26. 12:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%
Magából indul ki szerintem. Én legalábbis ezt tapasztalom, hogy a betegesen féltékeny embereknek szinte minden esetben titkolnivalójuk van.
2023. febr. 26. 12:10
 2/15 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem az ilyen pasi sajnos felejtős, kár az időt pocsékolni rá. Az egyik forgatókönyv, hogy ő csal meg, vagy érez valamit a lány barátai iránt és ezt feltételezi rólad is, mivel ha jól értem, régen nem ilyen volt. A másik, hogy elhatalmasodik rajta a tehetetlenség, a düh, és esetleg elcsattan 1-2 pofon. Vagy behódolsz és betegesen ellenőrizni fog. Ha 1 év után a "gondtalan" időszakban ez van, mi lesz majd a nehézségeknél, a gyereknél, amikor nem jut ennyi idő sem egymásra, és sokkal több nehézséget kell megemészteni és arra az állapotra jön majd ez a sok dühös féltékenységi roham.
2023. febr. 26. 12:12
 3/15 A kérdező kommentje:
Mit csinálnátok a helyemben?
2023. febr. 26. 12:21
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Szakítanék.

Ez csak rosszabb lesz idővel.

2023. febr. 26. 12:23
 5/15 anonim ***** válasza:
88%
Egyértelműen szakítás.
2023. febr. 26. 12:25
 6/15 anonim ***** válasza:
74%
Leülni vele beszélni, hogy ez így nem járja és ha nem változtat nem kell tovább féltékenykednie mert elhagyod, betelt a pohár. Ha ebből nem ért akkor kalap kabát.
2023. febr. 26. 12:26
 7/15 anonim ***** válasza:
76%

Egyre durvábban fogja nyomni a pali.

Kakukk.

2023. febr. 26. 13:32
 8/15 anonim ***** válasza:
86%
Megmondanám neki hogy ha nem fejezi be az ok nélküli féltékenykedést akkor szakítassz. Jah és ha már telefon akkor mutassa meg ő is kivel mit beszél. De tapasztalatom szerint az ilyen ember nem változik és szakítás lesz a vége.
2023. febr. 26. 13:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekem is a legdurvább kontrollmániás, betegesen féltékeny exem volt az, aki végül állandóan csalt a hátam mögött. Azt mondod, hogy nálatok kb 3 hónapja megy ez, nem történt semmi különös akkoriban? Persze lehet az is, hogy rossz tapasztalata van az előző kapcsolatában, de ezt meg ne rád vetítse ki. Ez teljesen beteges, egyet értek veled, én is utálom a másik telefonjában turkálást. A telefonzár meg nem csak otthonra jó, ha veletlenül elhagyod, azért csak jól jön. Én azt gondolom, hogy ha a párom nem bízik bennem anniyra, hogy nem csalom a háta mögött, akkor nincs értelme együtt lenni.
2023. febr. 26. 13:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Tonkre fogja tenni a kapcsolatot szakitanod se kell magátol fog tonkremenni az egész.
2023. febr. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!