Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik mindent is elvártok egy férfitól mit tesztek ti bele a közösbe?
Pont ugyanazt, amit elvárok. És többet várok el, mint amit egy romantikus filmben az idealizált főszereplő teljesíteni képes. Hosszú lenne leírni, de íme néhány gondolat, a teljesség igénye nélkül:
Amik szerintem a legfontosabbak:
- kommunikáció (pl nem hisztizek, hanem elmondom ha bajom van és higgadtan érvekkel megbeszéljük kiabálás nélkül, nem rajta vezetem le, ha ideges vagyok stb)
- figyelem, tisztelet, bizalom (pl "elengedem" bulizni, lehetnek lánybarátai) kompromisszumok (pl költözés más országba, egyetem gyorsított befejezése), támogatás/bíztatás (fennmaradok egész éjszaka és tanulunk a vizsgájára)
- humor, optimizmus, pozitív életszemlélet
- szerelem kimutatása
Ami téged érdekel, abból íme pár példa amit teljesítek:
- szép, vékony és fiatal nő vagyok
- változatos, gyakori szex, bevállalósság, kezdeményezés
- magas várható fizetés (értelmiségi hiányszakma)
Tessek, ezt teszik bele.
Ha neked ez nem kell akkor hagyd meg olyan csávóknak akik tudnak mindent is nyújtani.
És ha nem kell akkor ne vergődj ezen a dolgon.
A kedvedért leírom, amit szeretnél hallani: semmit, örüljön, hogy velem lehet, eltartatom magam, mint az öSsZeS nő, belezsarolom egy házasságba és két gyerekbe, komplett házisárkány vagyok, aki szexmegvonással büntet, majd megcsalom, elválok és úgy megkopasztom, ahogy ti elképzelitek az amerikai sztorik alapján, amire a magyar jogrendszerben nincs lehetőség, de ez most mindegy.
Most jobb? 😘
14
Tudjuk, hogy ezt vártad, incifinci. AZért írta, hogy neked örömet okozzon :)
13:" úgy megkopasztom, ahogy ti elképzelitek az amerikai sztorik alapján, amire a magyar jogrendszerben nincs lehetőség, de ez most mindegy."
Ez az elmélet. A gyakorlat pedig az, hogy anyu marad a gyerekekkel a házban/lakásban, apu viheti a 4 éves autót a rajta levő hitellel együtt, mellé fizetheti a gyerektartást, a közös vagyon pedig az ügyvédeké lesz.
Így-így, ahogy a 13 is írja. Az a minimum, hogy elveszem mindenét, még a demens nagyanyja fölül is elperlem a házát, csak mert én ilyen szívtelen némber vagyok.
Amúgy az, hogy én mit várok el, totál független attól, hogy a pasi mit vár tőlem. Két külön személy vagyunk, más vágyakkal és igényekkel. Ha ő teljesíti az én elvárásaimat, én pedig az övét, akkor nyert ügyünk van. Annak semmi értelme, hogy pont ugyanazt várjam el, mint amit én is nyújtani tudok, mert akkor nem kellene párkapcsolat. Pl elvárom, hogy legyen pénisze, az nekem nincs, akkor most ez egy igazságtalan elvárás?
14) örülök, hogy segítségedre lehettem. A további örömödért szívesen árnyalom még a képet:
Bár elhízott és LeLaKoTT vagyok így 26 évesen (23 fölött sajnos mind azok vagyunk), nekem jár egy magas, sportos csudalegény, szerencsére a magyar pasik többsége kész Adonisz. Az első randira tolómérővel érkezem, hogy csekkoljuk azt a farokméretet és előre bekérem a bankszámlakivonatokat.
Ha - természetesen kényszerrel - megfogtam a balekot, még aznap hozzáköltözöm (erre a célra össze van készítve a bőröndöm mindenkor). Bár maximum valami alibimunkát végzek napi 2 órában, eszem ágában sincs otthon egy kanalat arrébb elmosni, az összes házimunkát ő végzi a megterhelő, heti 800 órás CEO topmenedzser munkája után. Tudod, ahogy jellemző a magyar párokra minden statisztika szerint...
Remélem, ettől jobban alszol.
Hogy mit adunk bele?
Trendiséget...
Elmarom a barátait,ellehetetlenítem a hobbiját, az utolsó forinttal is el kell számoljon,fizetéspapír alapján.
Mindig csak engem kell figyelembe venni, huszadlagos a tesója,apja,anyja, akárkije. Nem lehet elmenni még egy osztálytalálkozóra sem ,ha én nem engedem.
Egyáltalán ,én legyek az alfa és omega a férfi életében.
Mit adok ezért? Önmegvalósítő,nem rabszolga nőt. Nem tudok még egy főzeléket sem főzni,de ezt ne is várja senki,hogy rántás-szagú legyek.Minden házimunkát csak közösen végzek,nem baj,ha egész hétvége rámegy. Fodrászra,barátnőkre,ide-oda lődörgésre időt és pénzt akarok. Legutolsó divat kell,mindegy hogy áll rajtam.
Igazán nem lényeg,hogy 10-15-20 kg felesleg gyűlik közben rajtam,hogy narancsbőrös,lógó mellű, vakolatos arcú ,festett hajú, műkörmös,folyton telefonáló,beszélő, zsörtölődő, férfiakra panaszkodó vagyok.Ez nekem jár.
Éppen elég elviselni a horkolást,fingást, orrszőrt,zokniszagot, izzadtságszagot,káromkodást, telefon-nyomkodást, amiket számomra egy pasi jelent.
Ja és ha válunk,minden feles,de inkább kétharmados.A pasi mehet vissza a káposztaszagú anyjához a hetedikre és majd rájön,milyen jó élete is volt mellettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!