Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik mindent is elvártok egy férfitól mit tesztek ti bele a közösbe?
Figyelt kérdés
2023. febr. 25. 15:27
2/20 anonim válasza:
Semmit
Muhahahahhaaaa
Hiiihiiiihihihiii
3/20 anonim válasza:
Ugyanazt. Nem az én problémám, hogy kevés vagy.
4/20 anonim válasza:
Egy lyukat meg a H&M-es, kibolyhosodott tangájukat.
5/20 anonim válasza:
Egyiknek miattam lett csak diplomája amugx nem is akart tanulni
Masik miattam lett egy cégnél csopvez en találtam neki eleve melót is
Harmadik miattam tért át a devizapiacra is tőzsdén és milliokat kaszál
Negyedik miattam jött ki a drogokbol
Azota ezekkel amiket en alapoztam nekil bőven elorébb vannak már mint ahogy megismertem őket munkanelkulikent vagy drogoskent vagy alacsony szinten.
En ugy erzem ezrkkel eddig bőven tobbet tettem a kapcsolatokba amiket valaha is megtudnának fizetni.
6/20 anonim válasza:
Ja es aki miattam velem ment kulfoldre annak is igy lettek millioi holott fel se akart itthon mondani de miattam ez is.
7/20 anonim válasza:
Azt elfelejtetted hozzátenni, hogy olyan csoda puncid van ami miatt bármit IS megtennének ha kéred.:D
8/20 anonim válasza:
Aki csak egy p.na a kaocsolatban, attol nem lesz több egx ferfi sem. Semmi köze ennek a szexhez.
9/20 anonim válasza:
Annyit, amennyit a masik elvar. Nem az en problemam, ha neki eleg annyi, hogy vagyok🤷♀️
10/20 anonim válasza:
Vannak akiknek egy nőtől annyi is elég ha az csak van dr vannak ennél igényesebbek is.
És vannak akik azt sem tudják milyen ha egy nő több annál hogy csak van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!