Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit mondanátok/tennétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondanátok/tennétek egy ilyen után?

Figyelt kérdés

A barátommal volt ma egy elég heves veszekedés.

Jelenleg nem élünk együtt, nekem 3 hónap múlva lesz vége az iskolámnak, ami után úgy volt hogy összeköltözünk az ő albérletébe.

Kis előzmény, hogy 1,5 éve volt egy szünet köztünk az ex nője miatt. Kb 1 hónap, de túl lendültem rajta végül és újra kezdtük.

Most ugye közeleg az idő, és egyre gyakrabban megkérdőjelez hova megyek majd a suli után (mármint lakni). Ma ezt megelégeltem, és megkérdeztem hogy ennyire nem bízik bennem vagy valami, mert már kezd aggasztani ez a kérdés sorozata. Először felcsattant, majd utána mondja hogy fél hogy elveszít. Csak lestem, de oké megértem. Az nagyon fáj viszont, hogy akkor eddig kb meg is gebedhettem hogy kifejezzem a szeretetem iránta, ő bizalmatlan, sőt még azt is mondta hogy sokba van neki amúgy, amikor nála vagyok (???) Saját pénzemen és időmön járok hozzá...

Mikor ezt rámondtam, csak az anyagi részét tudta kiemelni a dologból, meg hogy aha, nekem csak ez számít. Itt leraktam a telefont. Fogalmam sincs mit mondjak neki ezek után, én értelmeztem rosszul valamit?

2023. febr. 22. 17:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

#9:

Akkor is ülj le és önts tiszta vizet a pohárba. Kérdezz rá, hogy még mindig szeretné-e az összeköltözést, mert te egy ideje úgy érzed, hogy valami benne megváltozott.

Ha sokat veszekedtek, az amúgy se jó jel.

2023. febr. 22. 18:59
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat én már vissza sem fogadtam volna. Fogadjunk, te is a not hibáztatod, hogy mekkora szr volt hogy visszakuncsorogta magát, miközben meg a palid a szent :D én ott hagytam volna a francba az egészet. Azért próbál meg így ellenorizgetni, mert vaj van a füle mögött.
2023. febr. 22. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nincs benned tartás, önbecsülés, már kiderült másfél éve. Úgyhogy ennyi erővel akár hozzá is költözhetsz, holott teljesen világos hogy ő ezt annyira nem szeretné.
2023. febr. 22. 19:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Fogalmam sincs mit értett azalatt, hogy sokba vagyok neki. Amikor mentem legtöbbször még kaját is vittem..."

Nem kínált meg semmivel??

Úgy érződik a kérdésből, mintha azon lennél, hogy minél kevesebb "gondot" okozz. Már már meghúzod magad, még azt is elviselted, hogy az ex ott volt. Ahogy te fogalmazol "túl lendültél". Nem vagy te társfüggő?

2023. febr. 22. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar veled összeköltözni, ez kívülről nézve elég egyértelmű... Amikor meggondolja magát egy nem nyíltan őszinte ember, az így néz ki. Mondvacsinált dolgokra hivatkozva akadékoskodik... Benne van a pakliban, méghozzá elég vastagon, hogy hűtlen is...
2023. febr. 22. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!